Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sportos pasiként lehet esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos pasiként lehet esélyem telt nőknél?

Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%

3, 8, 10:

Beszarok. Még egy izmos, vonzó férfinak kellene BIZONYÍTANIA bármit is a kövér nő felé? A lekvárnak meg el kellene tennie a nagymamát télire.

2018. márc. 11. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát én nőbe a csontosat is szeretem, meg a teltet, nem ezen múlik, hanem hogy mennyire van nőies kisugárzása, ami az öltözködésen meg a tekinteten múlik.
2018. márc. 12. 15:37
 13/18 anonim válasza:
100%

Kedves 11-es.

Igen. A férfinak bizonyítania kell. Hogy miért? Mert a legtöbb duci nőnek az önbizalma méterekkel a föld alatt van, és nehezen hiszi el, hogy egy helyes, izmos fiú, aki megkaphatná bármelyik cicababát, pont őt akarja. Nem azt kell bizonyítania, hogy őt megérdemli-e a férfi, hanem azt, hogy az érzései őszinték, és nem felszínesek, pillanatnyiak.

2018. márc. 12. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg azért nem közeledtem hozzájuk ilyen külsővel, mert azt gondoltam a mackósak kellenek nekik
2018. márc. 12. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Súlytól fuggetlenul szeretjük, ha valakinek kemény és izmos a teste.:D
2018. márc. 12. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálam lenne! Bár valóban lehet gyanakodnék először hogy szivat..

Neked mit jelent a telt?

20n

2018. jún. 18. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán van. Engem mindig leráztak. Persze lehet, hogy tényleg volt barátja mindnek, mert ma már minden lánynak van, de azért bennem ott van, hogy az alkatom miatt. Szerintem csak nagydarab mellett tudnák elképzelni magukat
2018. jún. 20. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet a személyiséged nem volt szimpi neki vagy valami más :)

Nem csak nagydarab mellett tudnánk elképzelni magunkat, én a mackos srácokat nem is kedvelem ugy. Izmosabb koromban összejöttem egy izmosabb sráccal, azota hiztam (inzulin, pcos, pajzsmirigy, hormonproblemak alakultak ki - kezelem, diétázok, sportolok). Na hat én, ha teljeskörűen kajálok es cukormentesen es nem 100&-os bedobassal csinálom, hanem csalogatok (ritkan!!), akkor hizni kezdek. Tehat nem hogy nem vagyok teltkent igényes magamra, hanem dupla annyi energiát fektetek bele, mint korabban es kb.csak azert, hogy ne legyek egeszsegteleul elhizva...

Ezekre odafigyelve is plus size(de meg nem tulsulyos) vagyok, mert nagy a csípőm, van hasam es a testem sem kicsi.

Elképzelhetőnek tartom, hogy egy Sportos srácnak bejjek. Megszoktak engem meg nézni, de szerintem, ha ducibb lennek akk mar velem sem tsnnek, mert igényes plus size vagyok, sportolok is es nem plotyedek szet :D De a test az csak test. Ha a tobbi tulajdonság nem tetszik, akkor nem lesz olyan nagyon nyomós h izmos. Az izmossag előnyeit a flörtnel, randinak lehet kielvezni, ezek utan a belső lesz a döntő, ami szemelyisegkerdese h ki kihez passzol.:))

2018. jún. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!