Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználnád a nőt csak szexre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnád a nőt csak szexre?

Figyelt kérdés

Beköltözött fél éve az emeletre egy család anya-apa meg a kb 4 hónapos gyerekük.Észre vettem hogy szimpatikus vagyok a csajnak a beszédéből meg ahogy rám tud nézni.Először mikor beszéltünk a liftbe meghívott egy kávéra aztán másnap hozott át kaját hogy sokat főzött.Teltek múltak a napok és össze futottunk a postán és haza felé beszélgettünk hogy mivan velük majd rólam dumáltunk.

És olyanokat mondott hogy néha jó lenne kikapcsolódni a férje nélkül amikor csak vele foglalkoznak stb.Hétfőn mentem délután haza és öten vártuk a liftet,ő állt előttem és kíváncsi voltam mit reagál picit hozzá értem a fenekéhez, amire hátra nézett és mosolygott.Ma találkoztam vele megint 3 nap után és kérdezte hogy a múltkori direkt volt,mondtam neki hogy nem véletlenül amire a szájához tette a kezét és azt mondta hogy őt nem zavarta és mosolygott

Ugye bejövők neki?Nem akarok úgymond tőle semmit de egyszer kétszer meg d.. mert nem rossz nő sajnos.

2018. márc. 29. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nagy a vonzalom, akkor igen.

Amúgy én simán el tudom ezt képzelni, mióta Pesten lakok, itt nagyon durva, ami megy :D

2018. márc. 30. 05:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első biztos irígy azért ír ilyet,ne foglalkozz vele.Ha valaki meglép 1 ilyen határt akkor mind1 hogy meg d.god e vagy sem.Hisz ha nem te teszed meg akkor megteszi más,igaz? Hisz ha veled megtenné mert tetszel neki,megtenné mással ha más tetszene neki nem te. Nincs ebben semmi rossz.

Az aktív nemi élet egyfajta szexuális kisugárzást ad a nőknek, ami más férfiak figyelmét is felkelti irántuk. Ha tehát a tartós kapcsolatban élő férfi meglát egy idegen nőt, akinek erőteljes szexuális kisugárzása van, felébredhet benne a vágy valami új után. Ez akkor is könnyen megtörténhet, ha otthon egyébként mindent megkap.

A nők ellenben hajlamosabbak azért félrelépni, mert úgy érzik, partnerük már nem vágyik rájuk, megcsappant irántuk az érdeklődés. Ennek a hűtlenségnek gyakran önbizalmi háttere is van, hiszen mindenki vágyik a szeretetre, a pozitív visszajelzésre. Érthető, hogy azok felé fordulunk, akik szépnek vagy jó szeretőnek tartanak minket.

2018. márc. 30. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A 8-as jól leírta. Itt mindenképpen azt kell tudni, hogy mi a bibi a házasságban. Tudom, hogy nem család terápia ez, csak, hogy tudd, mibe csöppensz. Az tuti, hogy a hölgy akarja a figyelmet. Na de miért......? Én azt mondom be kell neki nyomkodni, csak vigyázz, ne hogy rádakaszkodjon. Van 1 ilyen tipikus szitu:otthon van a gyerekkel, unatkozik, az ember nyomja a melót, mire haza ér hulla fáradt, de ott még szerepelnie kell: minta apa, mint férj..... Na ha ez nem megy, akkor apa a rossz fiú, a csaj szerint. Az ilyenbe nem jó belemenni, mert itt a csaj dobbantana, ha tudna... De ha más van a dologban, akkor lehet, hogy csak a szürke unalmas napjait szeretné felpörgetni, akkor van helyed ebben a kapcsolatban.
2018. márc. 30. 06:52
 14/16 anonim ***** válasza:
16 eves korom ota csak erre hasznalom a noket😂
2018. márc. 30. 06:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha két ember szeretne egymással szexelni az nem kihasználás.
2018. márc. 30. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

"minta apa, mint férj..... Na ha ez nem megy, akkor apa a rossz fiú, a csaj szerint."

A nők szeretik legalizálni a félrelépésüket, szal az ilyen férj ideális számukra, nagyon nem is akarják, hogy minden oké legyen. Tehát nem úgy van, hogy szar a férj és emiatt keresnek mást, hanem alapból is keresnének már mást és ilyenkor ez pont kapóra jön :)

2018. ápr. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!