Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A testem nagyon kívánja de az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testem nagyon kívánja de az agyam nem képes ráállni a szexre. Mkt tegyek?

Figyelt kérdés
Adott egy pár 25F/24N 4 hónapja házasok, 7 éve vannak együtt. A pasi odaadó és mindent megtenne a kedveséért, de a nônek a hétköznapi problémákon kattog az agya, amibôl van nem is kevés (párkapcsolatukhoz nincs köze). Heti 2-3x van szex de a nô nem tudja elengedni magát, a teste kívánja a párját de az agya nem bír ráállni. Mit tehet a nô és mit tehet a pasi érte?
2018. márc. 21. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk megtanulhatná a nő legalább olyankor félretenni a gondokat, és ellazulni arra az 1-2 órára.

Ha nem fog menni, nem képes kikapcsolni olyankor, az idővel a házasság rovására megy.

2018. márc. 21. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
A pasi: Szopathat. A nő: Szophat.
2018. márc. 21. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetek azért előfordulhatnak. Nyílván nagyon zavarhatja az a probléma. Oldják meg együtt vagy kérjenek benne segitseget, ha máshogy nem ment (pl szakember). Ez egy teljesen természetes reakció, hogy most a "megmentésre" fókuszál, ha gond van. Viszont azzal a problémával valamit kezdeni kéne... Nem a szex a gond, ha tudjátok mi váltja ki.

Más házassal is előfordul.😉 nekünk is a problémák megoldása hozta meg a változást. Minél később kezditek el komolyan megoldani (lelkileg vagy gyakorlatilag) annál több ideig nem tudtok együtt lenni.

2018. márc. 22. 00:54
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

Dettó ugyanez, a korunk is stimmel, annyi ,hogy mi 6 éve együtt, és 2 éve házasok.

Meg nem heti 2-3, hanem kétheti 1 aktus... Az oka? Ugyanaz!

Nekem évek óta nem sikerült nejemmel megoldani a dolgot, de ha gondolod beszélhetünk róla, hátha összehozunk valami megoldást.

25/f

2018. márc. 23. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:

felizgathatja?

ezek szerint a csajt nem veszik le annyira a lábáról, hogy 5 percre is elfelejtse a problémáit

2018. ápr. 26. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
24 évesen még mi a fenén kattog az agya? Ennyi idősen kb. belesz*rtam mindenbe, hiába nem volt pénz a hónap végén, vagy nem tudtam kifizetni a számlákat. Akkor is elmentem bulizni, ha 2 forint nem volt a zsebembe, vagy ha előtte 3 napig 16 óráztam.
2018. ápr. 26. 11:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Neki kijutott a "jóból" az eddigi életében. Sajnos súlyos beteg, a szülei magára hagyták, nem tartják vele a kapcsolatot (érzelmi szinten), mikor korházban volt annyit nem kérdeztek tőle vagy tőlem, hogy, hogy van a lányunk, de viszont bármi gondjuk van (főleg anyagi), azzal zaklatják, hogy segítse ki őket Szeretnénk messze költözni tőlük, hogy ne legyünk a közelükben, de ehhez az anyagi fedezet még nincs megoldva. Szerencsére nekem nagyon szerető, támogató családom van és mindig is mondta ő is, hogy becsüljem meg őket, mert nem mindenki ilyen szerencsés.
2018. ápr. 26. 12:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Van két testvére (ő a középső) akik mindketten kedvencek voltak valamiért, a nővére nála 8 évvel idősebb az apja előző házasságából való, az öccse pedig az egyetlen fiúgyerek, úgyhogy ő azlrt, de vele senki nem törődött, 6 éves korától a nagynénjénél nevelkedett Németországban, aki időközen sajnos meghalt így került haza újból.
2018. ápr. 26. 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
...és valóban fel akarod áldozni a hátralévő életed arra, hogy őt istápold? 1 életed van, biztos, hogy így akarod leélni? Ahelyett, hogy boldog lennél egy olyan párral, aki megfelel az elvárásaidnak? Okés ez elsőre önzőnek hangzik, de bakker egy életünk van, azt miért ne éljük le boldogan? Nem vagyunk kötelesek egy olyan terhet cipelni a hátunkon, ami valójában nem is a miénk, csak csomagban jár az aktuális párunkkal. Ezen gondolkozz el. A párod akár így, akár úgy, de már rég megoldhatta volna a szüleivel a kapcsolatát, de ehelyett még mindig ezen kínlódik és te is az elszenvedője vagy ennek a kínlódásnak. Innentől kezdve elég önző dolog ez a részéről, hogy a te energiáidat szívja le emiatt nap mint nap. Nem gondolod?
2018. ápr. 26. 12:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, h nagyon sokan vannak ilyen helyzetben. De ez nem szabad, h megmérgezze öt. Ha nem tudtok tuljutni a gondokon, kérjen pszichologustol segítséget. Nem kell elhagynod, mint ahogy az elözö irta, csak menjetek el párterápiára, pszichohoz, aki segít a gátakat feloldani.
2018. ápr. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!