Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ugy, hogy egy lány annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ugy, hogy egy lány annyira kívánja a szexet, hogy felszed egy srácot?

Figyelt kérdés
Mármint hogy tényleg a csaj szedi fel a srácot.
2017. dec. 22. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj el egy buliba haver :D
2017. dec. 22. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez már a 21. század, itt már a csajok is kezdeményezhetnek..
2017. dec. 22. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaja csak menj el egy buliba, ahogy az előző hozzászóló is írta.
2017. dec. 22. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
és ha nem néz ki az illető csak max átlagosan, ilyen tiszta átlagos, semmi extra srácként?
2017. dec. 22. 23:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Milyen extrák kellenek?
2017. dec. 22. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
miket nem képzelsz!?!
2017. dec. 23. 00:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen előfordult párszor.
2017. dec. 23. 00:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Simán.
2017. dec. 23. 00:39
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Igen, csak úgy kell kinéznie a srácnak. Engem pl. a büdös életben nem szedett fel nő, mert ronda vagyok mint a föld. De azért volt nőm, csak mindig nekem kellett tekernem nagyon keményen. Meg persze elviselni a sok visszautasítást, némelyik közülük nagyon megalázó volt. Szóval ha nem vagy szép gyerek, akkor ne számíts sok jóra. Ha viszont az vagy, akkor meg fog történni.

Volt egy barátom, nem tudtam vele elmenni olyan helyre ahol pár percen belül ne jött volna oda hozzá pár nő, hogy felszedje. Volt, hogy a metrón egy ismeretlen lány megfogta a kezét és rámosolygott. Szerettem volna olyan szép lenni mint ő.

2017. dec. 23. 02:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze
2017. dec. 23. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!