Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ugy, hogy egy lány annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ugy, hogy egy lány annyira kívánja a szexet, hogy felszed egy srácot?

Figyelt kérdés
Mármint hogy tényleg a csaj szedi fel a srácot.
2017. dec. 22. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen,van.

Nem most van csak ez.Én 37 éve kezdtem discó-ba,koncertekre járni.Volt többször is,hogy odajöttek hozzám csajszik,hogy menjek táncolni vele.Volt amelyik 1 perc után lesmárolt tánc közben.Innen már egyenesen jött,hogy kihívott az autójába.Volt olyan is,hogy csak látásból ismertem,mert oda járt szórakozni ő is.Odajött egyszer hozzám és monda,hogy van e kedvem vele menni?Kérdeztem ,miért?Erre Ő,hogy szeretkezni szeretne velem és van kégli is .Volt szemérmesebb is,aki az ismerősével üzent,hogy szeretne megismerni,de a buli végén felhozta a dolgot ,nem konkrétan,hogy azért mégsem tűnjön ribncnak.Volt persze,hogy nemet mondtam.Ez függött a bennem lévő ital mennyiségétől is és a csajszi kinézetétől is.Ez csak ritkán fordult elő.

A jellemző az volt,hogy nekem kellett taposni valaki után, ha bejött nálam.Ebben volt,hogy csak kellette magát,de nem lett semmi és volt, hogy konkrétan elutasított már az első mondatom után,pedig nem volt bunkó,tolakodó a dumám.Volt aki 1-2 hét után akarta a sex-et,de volt aki 2 hónap után sem akart még semmit.Ez utóbbi is ritka volt.

Minden az adott hangulat,az ital,a pasi kinézete,megjelenése,dumája és a hölgy hormonjaitól is függ,na meg még lehet sok más is,de azt már inkább a női fejekben kellene keresni,hogy még mi váltja ezt ki.

Ja és volt példa arra is,hogy nem voltam rámenős és ezért nem volt sex és lelépett.Ő egy szende,elérhetetlen szüzet játszott,de legbelül meg azt kívánta,hogy döngöljem meg.Meg rakta egy másik pasi az autóban és ezt el is mondta a csaj és barátnője nekem ,mikor végeztek és vissza jöttek tovább mulatni.

Ez is csak azt erősíti,hogy nehéz kiismerni a nőket,mert nagyon sok mindentől függ,hogy mit is akarnak.A pasikkal is ugyan ez a helyzet,mert mind két fél emberből van.

2017. dec. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!