Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel, vagy mit tegyek, hogy kívánja az oráis szexet?
Figyelt kérdés
A barátnőm már a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem akar orálisan kielégíteni. Volt már olyan, hogy elgondolkodott, hogy mégis megteszi, csak aftája volt, és úgy nem akart, meg picit még úgy is félt. Hogyan érhetném el vagy hogyan izgassam, hogy mégis megtegye? Nem akarom ráerőszakolni, azt akarom, hogy magától kezdje el.. Nem kérek olyan válaszokat, hogy hagyjam ott a csajt, meg társai.. és nem.. nem kis pisisek vagyunk, mindketten 18 évesek. az értelmes válaszokat előre is köszönöm2018. febr. 20. 15:32
1/9 anonim válasza:
Kend be a kedvenc édességével a farkad és úgy told elé, ha azt nem kezdi el nyalogatni így, akkor sehogy nem fogod rávenni sajnos.
2/9 anonim válasza:
Én a tapasztalatom alapján azt mondom, hogy ha tudja, hogy szeretnéd, de nem teszi meg, vagy legalább nem próbálja meg, halott a dolog...de kívánom, hogy ne legyen igazam 😀
3/9 anonim válasza:
Talán erre is meg kell érni. Lehet 1-2 év múlva nem okoz neki gondot. Szerintem vezesd rá. Először csak barátkozzon a szerszámmal. Majd csak puszilgassa az alhasadat, combodat, lágyékodat, de még nem a péniszt. Minden alkalmmal egy picit tovább kell menni, de úgy h ne érezzen nyomást, elvárást, ez neked nagyon nehéz lesz, hiszen mindig fel leszel izgatva...
Azután lehet puszilgatni a péniszt, majd bekapni a hegyét, később csak megnyalni. Majd fokozatosan többet elidőzni ott. A lényeg, hogy te folyamatosan jelezz neki, hogy nagyon jól csinálja, mégha bènázik is. Adj neki önbizalmat és meg fogja kedvelni az orális szexet.
5/9 anonim válasza:
Velem is ez volt,nem tudtam magam rávenni a dologra kellett par hónap mig elhatároztam magam, de utána már magamtól csináltam.
6/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon nehéz volt a jelenlegi párommal elkezdeni, mivel nagyon szégyenlős vagyok, lehet ő is emiatt nem meri. Én bekötöttem a párom szemét, hogy még véletlenül se tudjon rám nézni közben, ezt 1-2 alkalommal megtettem és utána ment a dolog. Kérd meg hogy kösse be a szemed és mond azt, hogy most azt csinálhat veled amit akar. Hátha él ezzel a lehetőséggel.
7/9 anonim válasza:
a 3 as vagy a 4 es a tutti.
És ha szégyenlősök vagytok, akkor az elején abszolút sötétben kellene csinálni :-)
8/9 anonim válasza:
Először neked kéne valamit bizonyítanod. Nyald ki ,úgy hogy többször belehaljon. Akkor majd lassan rájön ,hogy valamit valamiért. Ne siess. Langsam-langsam.
9/9 anonim válasza:
18 évesen még kis pisis az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!