Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a pasim nem kívánja az orális szexet?
Lassan 3 éve együtt vagyunk, felajánlottam neki 1-2 alkalommal de mindig elutasított mondván ő ezt nem várja el tőlem, ilyeneket nem kell megtennem.
2-3 hetente találkozunk 3-4 napra és a szexet is alig igényli. Leginkább 1x nagyon ritkán 2-3 alkalomra is.
Velem lehet a gond? Tudom, hogy rajtam kívül nincs senkije, annyira naiv nem vagyok hogy ne vegyem észre szóval kérlek titeket az ilyen jellegű kommentek kíméljenek.
Ezen kívül minden rendben van a kapcsolatunkban.
24 évesek vagyunk.
Lehet, hogy csak nem vágyik ilyesmire, biztos van ilyen. Esetleg amit #1 írt.
Nekem is csak egyszer volt, az is fájdalmas volt, szóval nem igazán áll a vágyaim dobogóján...
Én azon kevés férfi közé tartozom aki szintén nem vágyik rá. Egyszerűen nekem nem tetszik, nem nyújt akkora élvezetet. Sokkal jobban szeretem, ha kézzel csinálják.
Másrészt a nők egy jó részének gondja van vele. Ha valakit szeretek akkor annak nem szeretnék rosszat. Nem akarom, hogy csak azért bekapja, hogy nekem örömet okozzon, de ő nem élvezi.
Más kérdés, ha kifejezetten élvezi. Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy rajongója, azért nem is szenvedek közben. Volt olyan barátnőm aki nagyon szerette csinálni, vele sokat csináltuk. Már csak azért is, mert én is így vagyok a nyalással, nem tudok élni nélküle és ha egy nő nem engedné meg, akkor nagyon szenvednék.
TL;DR: Igen, létezik olyan pasi aki nem kívánja az orális szexet.
Attól, hogy ez manapság a legtöbb emberben úgy él, hogy enélkül nem is szex a szex, még nem biztos, hogy minden ember imádja, kívánja.
Van egy szexpartnerem, akivel szintén nincs orál. Semmilyen szinten.
Egyikünk sem szereti. Sem adni, sem kapni.
A szex ritkasága viszont furcsa. Ilyen korban a fiúk arra “lőnek”, amerre épp áll a cerka.
Nincs valami betegsége, ami miatt csökkent a libidója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!