Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy a pasim nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a pasim nem kívánja az orális szexet?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve együtt vagyunk, felajánlottam neki 1-2 alkalommal de mindig elutasított mondván ő ezt nem várja el tőlem, ilyeneket nem kell megtennem.

2-3 hetente találkozunk 3-4 napra és a szexet is alig igényli. Leginkább 1x nagyon ritkán 2-3 alkalomra is.

Velem lehet a gond? Tudom, hogy rajtam kívül nincs senkije, annyira naiv nem vagyok hogy ne vegyem észre szóval kérlek titeket az ilyen jellegű kommentek kíméljenek.

Ezen kívül minden rendben van a kapcsolatunkban.

24 évesek vagyunk.

2017. dec. 19. 16:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Hát, a szavai alapján nekem úgy tűnik, mintha bebeszélte volna magának, hogy ez minden nő számára visszataszító és megalázó, mert azért szép számmal olvasni itt is ilyesmiket. Miért nem mondod meg neki, hogy te is élveznéd és szeretnéd? Úgy már lehet máshogy látná a dolgokat.
2017. dec. 19. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
persze létezhet
2017. dec. 19. 16:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, látod ez eszembe se jutott. Köszönöm :)
2017. dec. 19. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak nem vágyik ilyesmire, biztos van ilyen. Esetleg amit #1 írt.

Nekem is csak egyszer volt, az is fájdalmas volt, szóval nem igazán áll a vágyaim dobogóján...

2017. dec. 19. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami téves berögződés lehet részéről, hogy ez megalázó a nőknek. Lehet, hogy csak gátlásos. De tényleg mondd el neki, hogy te ezt szeretnéd és nincs számodra semmi negatív az egészben. És adni egyébként szereti, vagy fordítva sem működik?
2017. dec. 19. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Én azon kevés férfi közé tartozom aki szintén nem vágyik rá. Egyszerűen nekem nem tetszik, nem nyújt akkora élvezetet. Sokkal jobban szeretem, ha kézzel csinálják.

Másrészt a nők egy jó részének gondja van vele. Ha valakit szeretek akkor annak nem szeretnék rosszat. Nem akarom, hogy csak azért bekapja, hogy nekem örömet okozzon, de ő nem élvezi.

Más kérdés, ha kifejezetten élvezi. Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy rajongója, azért nem is szenvedek közben. Volt olyan barátnőm aki nagyon szerette csinálni, vele sokat csináltuk. Már csak azért is, mert én is így vagyok a nyalással, nem tudok élni nélküle és ha egy nő nem engedné meg, akkor nagyon szenvednék.

TL;DR: Igen, létezik olyan pasi aki nem kívánja az orális szexet.

2017. dec. 19. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat. Vannak akik nem szeretik, lehet hogy volt egy két rossz élménye, egy béna szopásnál nem sok rosszabb dolog van, vagy irtózik attól hogy a a szádba rakja aztán smároltok. Sok minden lehet. Ha szerinted vágyik rá csak azt gondolja hogy neked megalázó akkor mond neki hogy te imádsz szopni és néha napján a te kedvedért csinálhatnátok.
2017. dec. 19. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira én sem igénylem, viszont nyalni imádok. Engem ez "kárpótol". 😊
2017. dec. 19. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Az 1,5 válaszoló leírása illik rám is. Hiába tudom, hogy a kedvesemnek semmi kifogása ellene, bennem mégis az rögzült, hogy az a lányok számára nem kellemes, visszataszító. Mindez úgy, hogy én meg imádok nyalni! S ha meg kellene határoznom a szexben az alá-fölérendeltségi viszonyt akkor inkább domináns vagyok
2017. dec. 19. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ez manapság a legtöbb emberben úgy él, hogy enélkül nem is szex a szex, még nem biztos, hogy minden ember imádja, kívánja.

Van egy szexpartnerem, akivel szintén nincs orál. Semmilyen szinten.

Egyikünk sem szereti. Sem adni, sem kapni.

A szex ritkasága viszont furcsa. Ilyen korban a fiúk arra “lőnek”, amerre épp áll a cerka.

Nincs valami betegsége, ami miatt csökkent a libidója?

2017. dec. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!