Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználnád a nőt csak szexre?
Beköltözött fél éve az emeletre egy család anya-apa meg a kb 4 hónapos gyerekük.Észre vettem hogy szimpatikus vagyok a csajnak a beszédéből meg ahogy rám tud nézni.Először mikor beszéltünk a liftbe meghívott egy kávéra aztán másnap hozott át kaját hogy sokat főzött.Teltek múltak a napok és össze futottunk a postán és haza felé beszélgettünk hogy mivan velük majd rólam dumáltunk.
És olyanokat mondott hogy néha jó lenne kikapcsolódni a férje nélkül amikor csak vele foglalkoznak stb.Hétfőn mentem délután haza és öten vártuk a liftet,ő állt előttem és kíváncsi voltam mit reagál picit hozzá értem a fenekéhez, amire hátra nézett és mosolygott.Ma találkoztam vele megint 3 nap után és kérdezte hogy a múltkori direkt volt,mondtam neki hogy nem véletlenül amire a szájához tette a kezét és azt mondta hogy őt nem zavarta és mosolygott
Ugye bejövők neki?Nem akarok úgymond tőle semmit de egyszer kétszer meg d.. mert nem rossz nő sajnos.
En csak azt tudom mondani, hogy ferjezett novel nem erdemes kezdeni.
Ettol fuggetlenul a no valoszinu akar toled valamit.
igen bejössz neki.
de ez miért lenne kihasználás ha meg*nád? tetszetek egymásnak, érezhetnéd magad te is kihasználva...vagy lehet fifti-fifti. akarjátok és kész.
ha hajlik rá, márpedig hajlik, akkor ne hagyd ki a lehetőséget. 26nő
Már tele van a töke a kisbabával és a házassággal, meg ugyr tuti az élettel is.
Egy kis izgis dolog kell az életébe. Inkább ne kezdj ki vele, lehet a férje megnyuz:D
Talán beszélgess vele, hogy mire vágyik, mit szeretne.
Mit tud a férje?
Tanácsot nem akarok adni, a te életed. De az informálódás és a tiszta helyzet sokat segíthet.
Szerintem csak egy jó ágytornára vágyik és pont. Még az se kizárt, hogy a férje is tud a dologról.
kihasználás? haha
nem dugtál még ilyen éhes madárkát ha ekkora keretbe érzed magad.
ha dugtál volna akkor tudnád,hogy aki itt ki lesz használva az max te leszel boytoy.
akkor döbbensz rá erre amikor elkezded dugni és meglátod hogy a legkisebb gátlás nélkül 10x jobban élvezi mint te és nem hagyhatod abba,mert akkor számon kérően néz hogy mi van már.
szóval nem fogod tudni kihasználni abban biztos lehetsz:)
viszont ha rendesen odavereted neki,akkor igen hálásak szoktak lenni,de arra is számíts hogy ha visszanyeri a férje és a hétköznapok által leépített önbecsülését akkor már nem lesz szüksége rád.
szóval kezeld inkább szimbiotikus kapcsolatként a buta kihasználós baromság megfogalmazásod helyett.
te szétdugod mert kívánod,ő meg dug,hogy színt vigyen a punnyadt életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!