Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy folytassa velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy folytassa velem?

Figyelt kérdés
Itt aludt nálunk a barátnőm hozzáteszem én is lány vagyok és este elkezdtük egymást viccből fogdosni a sötétben,majd meg kérdezte hogy csókolózunk és hát tovább jutottunk ennél, orálisan is elvittük egymást.Nekem nagyon tetszett és szeretnék még vele néha szexelni.Sosem vonzott ez a leszbikus kapcsolat de ő valahogy más tök érdekes lett számomra ilyen szinten de ő azt mondta hogy egyszer elég volt mert ki tudja mi lesz belőle.21\l
2018. márc. 29. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Én következő életemben..nő szeretnék lenni, ez biztos.

Bocsi, kijött.. na de, őszintén? Kérdezd meg kerek perec..hogy benne lenne-e még ilyesmiben, mert te nagyon élvezted és vágysz a dologra. Csak őszintén..ne kerülgesd a dolgot. Ha igent mond..akkor boldogság van, ha nemet, akkor mondj le róla.

2018. márc. 29. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Tán fél tőle? Akkor egyszer minek csinálta? :D
2018. márc. 29. 22:41
 3/5 RRR ***** válasza:

ne erőltesd,de finoman izgasd ahogy adódik rá alkalom

..

2018. márc. 29. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a baj ha felveted, hogy szeretnéd még akkor meginoghat a hite abban, hogy hetero vagy. Felre ne érts nekem is volt már hasonló lánnyal, de valahol tudom is magamról, hogy ez is vonz. Mondjuk biszex nem vagyok, mert parkapcsolatba semmiképp nem mennék bele, de az ilyen kalandozások nekem is tetszenek. :D Szoval szerintem nem nagyon tudod ezt ugy felvetni neki, hogy ne menjen a barátságotok kárára. :/ Esetleg ha isztok előtte és ugy elkap a hév, de ha azt mondta nem szeretné akkor ezen nem fogsz tudni változtatni
2018. márc. 29. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Monnd meg nekik hogy kivánod őt!
2018. márc. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!