Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem?
Nem érdekelnek a nők, nem akarok randizni, ismerkedni, szexelni igen, de azt is max prostikkal, érzelemmentesen.
24 éves vagyok, sose akartam barátnőt, társat magam mellé.
Barátaim sincsenek igazán.
Ez a válaszod félreérthető volt! :D
Lehet hogy egyszer ki kellene próbálnod egy nőt, és megváltozna a véleményed (ha még esetleg szűz vagy).
24/L
Voltam már nővel, prostival :'D
az állatos példát gondolom mindenki tudja, hogy értettem, csak magas labda volt egyeseknek :)
7-es: van igazságtartalma a kommentednek.
Viszont, amikor fiatal voltam, életvidám, sok baráttal, sem vágytam barátnőre.
Szexualitásra mindig, de valahogy nem tudom elképzelni magam, úgy hogy kéz a kézben sétálok egy lánnyal, vagy hogy elmenjek randizni egy étterembe(pláne hogy utálom az éttermeket :D ).
Kedves kérdező, úgy tűnik mi ketten ugyanabból a klánba tartozunk, a prosti fétist leszámítva.
Kérdésedre kérdéssel felelnék: mi baja lehet annak aki nem szereti a spenótot csak a zöldborsót? Szerintem semmi, egyszerűen csak ilyen ember.
Mind addig amíg te nem tartod ezt az életformát rossznak, addig semmi baj vele, másnak meg nincs hozzá semmi köze, hogyan éled az életed, mindenki azt kezd a sajátjával amit akar. Egyszerűen nem vágy ezekre a dolgokra. Csak akkor kell ez ellen tenned ha téged zavar és te rossznak látod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!