Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kicseszett velem?
Figyelt kérdés
Már dugtam a csajt amikor közölte hogy ő nem szed gyógyszert. Mivel nem szólt előtte feltételeztem hogy szed2018. márc. 4. 21:39
1/10 anonim válasza:
Miért szedne? Ha nem jártok meg feltételezem nem jár senkivel akkor miért kéne neki tablettat szedni?
2/10 anonim válasza:
Hát, elég buta hogy olyankor szól mikor már ennyre benne vagytok a dologban... azaz inkább te benne.
Esemény utánit bevett azért?
3/10 anonim válasza:
Ez bizony a Te hibad baratom !!!
4/10 anonim válasza:
De legalább húztál gumit a töködre? Vagy legalább vmi zacsit, v tescós szatyrot, h más nem volt kéznél? Akarom mondani töknél.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy pont amiatt nem mondta, mert gyereket akar (avagy palimadarat fogni), ettől függetlenül neked kellett volna több eszednek lenni!
Felnőtt ember vagy, felelősséggel kell szexelni, és vigyázni magadra és a másikra! Ha az eseményutánihoz már késő, akkor imádkozz, hogy ne legyen terhes, máskor pedig húzz gumit!
6/10 anonim válasza:
Szerintem mindketten hibásak vagytok. Szex előtt kellene tisztázni, hogy hogyan fogtok védekezni. Te meg ne feltételezgessél, hanem kérdezz rá.
7/10 anonim válasza:
Nézd, aki nem akar gyereket, az védekezik.
Amúgy a szexuális úton terjedő betegségek nem zavarnak?
8/10 anonim válasza:
"Szerintetek is kicseszett velem?"
Nem, szerintem te magaddal csesztél ki.
9/10 anonim válasza:
Nálad kellett volna hogy legyen gumi!
10/10 anonim válasza:
Te cs*sztél ki magaddal. Alap, hogy gumit húzol alkalminál. Ha nem húzol, akkor magadra vess...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!