Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hajléktalanok szexelhetnek az utcán?
Ha van egy hajléktalan pár akiknek nincs hová menniük akkor ha a metró aluljáróban a földön a takaró alatt szexelnek az bűncselekmény?
Mert a hajléktalan szállókon még ugyse lehet szexelni mert az közintézmény.
Tudomásom szerint az erdő ugyanúgy közterület, mint az utca. Közterületen nem szabad szexelni, meztelenkedni, mert megbotránkoztathat másokat. De a törvény és a valóság két különböző dolog. Gondolom a hajléktalanok is megoldják valahol, hiszen nekik is csak vannak igényeik.
A büntetéstől nem igazán kell tartaniuk, pénzre hiába büntetnék őket. Legfeljebb börtönbe viszik őket, ahol kapnak enni és meleg van, szóval jobb, mint az utcán. Szerintem, ha nem egy forgalmas közterületen csináljàk, hanem pl. erdőben, akkor talán még az éppen arra járó rendőr is szemethuny a dolog fölött.
Közszemérem sértés a nyilvános szex, az pedig szabálysértés, nem pedig bűncselekmény. Ha az lenne én életem végéig sitten ülnék. Azokanak a szerencsétlen sorsú embereknek pedig szerintem kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy ezen problémázzanak, ha szexelni akarnak.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!