Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek miért van ilyen szerencséje és nekem miért nem?
Nagyon sokunknak frigid a párja,sok a szexmentes házasság.Talán az újtól félünk,mi lesz ha elválunk.Valamit sokunknál gyerekek is vannak.
Az én párom is ilyen,szex és érzelem mentes a házasságunk és combfix sincs.
Hát társaim, én úgy éreztem megtaláltam életem szerelmét. Teljesen passzoltunk egymáshoz. Inteligens volt a csaj nagyon, teljesen egyezett a humorérzékunk, ugyan olyan filmeket szerettunk, gyonyoru is volt kozben a csaj. Teljesen egy huron pendultunk, imádtam a csajt, oda-vissza voltam tole. Tobb év után is udvaroltam neki, annyira szerettem. De a szex az fortelem volt vele. MInden számított neki, és nem tudta se élvezni, és nem is kivánta. Egy kezemen meg tudom számolni, o hányszor kezdeményezett az évek alatt. Tobb évig huztam, mert szerettem, de most én megléptem amit kellett, és szétmentunk, mert nekem ez így nem megy, hogy nincs meg a testi vonzodás, hiába van meg minden más. Nekem sem volt szerencsém. Magam alatt is vagyok, hogy mi lesz, hol találok még egy ilyen helyes, kedves, aranyos csajt, de bízok benne, hogy találok mégis, akivel a szex is passzolni fog.
Ugyhogy kerdezo, sokan vagyunk igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!