Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van köztetek olyan, aki csak azért váltott át pasikra, mert nem volt "szerencséje" a nőknél?
igen:s
de beletörődtem, hogy valszeg bi vagyok
A kérdező nem állította, hogy eredetileg heteró lett volna az illető, és úgy vált volna belőle bi vagy meleg. Én is valószínűbbnek tartom, hogy ilyen esetben adott valamekkora hajlam már kezdettől fogva. Az viszont ezek után valóban változhat idővel, hogy a férfiakhoz vagy a nőkhöz közeledik inkább az illető.
Nekem például a nők külsőre jobban bejönnek, szebbnek, vonzóbbnak találom őket. A férfiakkal viszont jobban kijövök, jobban megértem őket, míg a nőket valahogy sohasem sikerült, és többször csalódtam is bennük. Kezdetben csak lányokkal randiztam, egy idő után viszont már tudatosan inkább férfiakkal, és most is pasim van.
Én orálra keresnék pasit,mert a barátnőim soha nem szeretik. A fiúk állítólag ügyesebbek is :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!