Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yadine gyógyszer után aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yadine gyógyszer után aki váltott mire tette?

Figyelt kérdés

Szeretnék gyógyszert váltani már lassan 8eve szedem.Aki váltott mire tette?Bevált?

Dokival nem beszéltem meg erről ,mert pár éve is váltani akartam és nagyon

nem volt jó a gyógyszer amit kaptam azt hiszem Bellara volt a neve.

2016. márc. 18. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

nem jó ott egyik se mind frigiddé tesz meg hizlal.

ugye észre vetted?

sok nőnek ez a tapasztalataő :-o :-o

2016. márc. 18. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Belara nekem se vált be, pattanásos lettem és erős lett a menzszem, most Nuvaringem van. A vérzésem csökkent, az arcom kitisztult, libidó is javul szépen és fogytam 3kg-ot.
2016. márc. 18. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 8 évig bevált akkor miért szeretnél váltani?

Én 13 évig szedtem semmi bajom nem volt soha a Yadine-től. Se nem híztam, se semmi.

Mikor abbahagytam picit paráztam mert marha sok rosszat írtak általában a fogamzásgátlóról, hajhullás, kezelhetetlen arcbőr, hízás stb, de semmi nem történt szerencsére.

2016. júl. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!