Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hízott a tabletta mellett az miért nem váltott másikra?
Mert a nők nagy része igénytelen. Hányan de hányan el vannak hízva? 10-20+kilókkal...
Aztán lefogy belőle 5-öt, mindenki őt dícséri, pedig ugyanúgy kövér. És a köv. hónapban visszahízza az egészet. Aztán újra lefogy 5-öt és újra ő az atyaúristen...
A másiktól többet híztam.
A férjem nem akart gumit húzni, a spirált nem bírom, pharmatex nem biztonságos, méhszájsapkát nem tudok használni anatómiai okból, és nem szülök évente.
Marad a tabletta.
Évi 3 kg hízás nem vészes. Észre se veszed először.
Aztán jön a sikertelen diéták végtelen sora, egyre nehezebb mozogni, hormonproblémák (de nem a tablettától, á dehogy).
Rajtam a válás segített. A páromnak nem gond gumit húzni, és rólam lassan olvadnak a kilók. Bitang kemény diétával, állandóan éhesen, sokat mozogva, de havi 2-3 kg lemegy.
Soha többé nem ehetek rendesen, életem végéig fogyóznom kell.
Pedig 20 évesen nekem is ilyen nagy mellényem volt, hogy én aztán biztos nem hízok el ha férjhez megyek!!
Kb. 7 éve nem ettem fehér lisztet és finomított cukrot, nem iszok tejet, semmi pörkölt nokedlivel meg rántott hús.
Innen kell kiindulni, mennyire könnyű tabletta mellett hízni.
Sokak nem járnak mellette ellenőrzésre és előtte sincs kikérdezve, vizsgálva (ez a dokik hibája is!)úgy vannak vele, hogy természetes, más is hízik, a tabletta hibája, mindig van kibúvó, ahelyett hogy esetleg utánajárna, nem is gondolnak arra, hogy az elhízás nem csak esztétika, hanem szív-és érrendszeri gondokat okoz, cukor, koleszterin, visszér és sorolhatnánk. Ha sportol mellette és normálisan eszik és úgyse megy le vagy jönnek fel a kilók, akkor orvoshoz kell fordulni ("ha egy vagy több mellékhatás súlyosbodik, forduljon orvosához" ez erre vonatkozik, pár kg még nem, de 10 már súlyosnak számít!). Az én dokim ezt is elmondta, és hogy ha hízást tapasztalok, menjek vissza, ír másikat. Figyeljek magamra, a szervezet jelzi, ha nem jó a gyógyszer! Ezzel adta a receptet. Csinált hormonvizsgálatot és UH-t is.
Nekem pl rutin éves vizsgálaton derült ki hogy pajzsmirigy alulműködést okozott a korábbi gyógyszer (1évig szedtem). 3kg felszaladt a semmiből, fáradt voltam, egy vérvétel az egész fél-egy évente és ennek köszönhetően nem híztam tovább se.
Én fogytam mellettük amúgy (az első gyógyszernél 9 kg-ot, a másodiknál semmi nem változott először, majd a 3kg, ettől lettem PMA-s) és a mostaninál lement az a 3kg is, ettől érzem most magam jól.
a nők 95% elhizik minden gyógyszertől a többi azért nem mert idegrskedik
ja és minden nőt frigiddé tesz a gyogyszer egy idő után
hajrá sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!