Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác, akinek nincs szerencséje a lányoknál
elgondolkodik a melegségen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg érdekelnek a srácok is, vagy csak azért vonzanak, mert a lányokat nem érdeklem és már úgy vagyok vele, hogy tökmindegy, csak valakivel legyen valami az ágyban?!
Szűz vagyok, rengeteg csajnál próbálkoztam és mindegyik elküldött eddig vagy pedig meguntam pár nap után, néhány éve érdekelnek a fiúk is, de kicsit olyan, mintha csak unalmamban és magányosságomban bebeszéltem volna magamnak, hogy jó lesz egy fiú is nekem és közben nem is vonzódom igazából hozzájuk.
Ez lehetséges?
18/F
2017. jún. 22. 14:03
1/8 anonim válasza:
Szamodra jelenleg mindegy milyen lyuk csak lyuk legyen.
2017. jún. 22. 14:05
2/8 A kérdező kommentje:
A fiúknál inkább a passzív szerep érdekel, ezért furcsállom.
2017. jún. 22. 14:06
3/8 anonim válasza:
Marhaság. Nekem nincsenek ilyen gondolataim, pedig durván sikertelen vagyok a nőknél.
2017. jún. 22. 14:10
4/8 anonim válasza:
Látom, hogy megint pénzcsináló céllal casting-olnak itt napok óta a meleg témával kapcsolatosan. Vigyázzatok magatokra, fiatal fiúk, a meleg kapcsolatok nem megoldás arra, amit érzelmileg kerestek.
Nem érdekel semmilyen válasz a válaszomra. Köszönöm.
2017. jún. 22. 15:01
5/8 anonim válasza:
Nehogy már 18 évesen így állj hozzá, én is sok nőt elfogyasztottam, sokban csalódtam, sokan elküldtek a sunyiba, de sosem fordult meg a fejembe az, hogy ha a lányoknál nincs sikerem akkor átpártolok a fiúkhoz. Volt 3 komolyabbnak induló kapcsolatom is, de 23 évesen találtam meg azt az egyetlen egy csajszit akinél jobbat nem is kívánhatok magamnak. Szóval 18 évesen épp hogy belemárthatod a jóba magadat, ne várd, hogy egyből rád talál a nagy szerelem, nem lehetetlen, de sok esetben nem így fog történni. Én ilyen idősen, nem a tisztességességemről voltam híres, mármint csajozás terén, ha kellett adtam a megértő, kedves és vicces férfit, de ha a bunkót és a lenézőt kellett játszanom az voltam, egy dolog volt a szemem előtt, még hozzá hogy a csajszi combjai között legyek. Jó ma már egészen más ember vagyok, főleg a jelenlegi csajom gyakorolt rám hatást. Átlátott rajtam, nem adta könnyen magát, ez tetszett, makacsságom határtalan, akit megkívántam és nem küld el a p***ába azt hajtom míg meg nem kapom. Ma már 3 éve együtt vagyunk :) 26/F
2017. jún. 22. 15:34
6/8 anonim válasza:
Ha mar ilyen eszedbe jutott akkor minimum biszex vagy. De az is lehet, hogy eddig csak azert ismerkedtel lanyokkal, mert a tarsadalom ezt varja el. Randizz fiukkal is, hogy erezd milyen. 24/F
2017. jún. 22. 18:27
7/8 anonim válasza:
Nem mondanám hogy sikertelen vagyok de nincs az az isten hogy pasikkal próbalkozzak. Inkább szűz maradnák egész életemben de nem jönnék össze pasival akkor se ha nem találnék egy nőt se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!