Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már együtt szép nővel? A stílusa bejött nektek? Nem volt idegesítő?
Kedves Kérdező!
Semmiféle kifogást nem kerestem, egyszerűen azokat a jellemvonásokat mutatod, és azokat nagyon pontosan, amiket egy pszichopata egyént jellemeznek. A könnyen agresszióba hajló gondolataid, a nárcisztikus éned, ahogyan nem tudod átérezni a másik ember (a nők is emberek) érzéseit, és az énközpontú értékrend amit most elsőre látok nálad.
Vannak a világban ilyen emberek (Joseph Forgas szerint pl a világunk nem is működne a pszichopaták nélkül, és Clackley is hasonlóra jut.), amivel még így önmagában semmi gond nincs.
Olvasson az ember eleget, tanuljon, és akkor képes lesz elkerülni a hozzád hasonlókat.
Ez butaság. Te ezzel akarod kimagyarázni a félelmedet a szextől, nehogy kiégjél.Hogy tartogassad magadat a milliomosoknak. Tehát nem magadra mondassz intő tényezőket ami miatt kerülöd a férfiakat, hanem valami kifogogással őket állítod be hibásnak. Ez gyenge nagyon:)
Azt sem tudod mit jelent a pszichopata.
"Te ezzel akarod kimagyarázni a félelmedet a szextől, nehogy kiégjél."
Félelmem a szextől? :D akinél akarom, annál aránylag hamar eljutunk odaáig. kiégés... ebben annyi igazság lehet, h időszakosan talán, és a szexben ugyan, de megtörtént: Évekig voltam együtt azzal a csajjal, akivel minden különös vágyam teljesült. Aztán feltűnt, h már csak ez volt a lényeg, így véget vetettem neki.
Milliomosok.... aránylag sikeres fejlesztőmérnök vagyok. De anyagias sosem voltam, vagy selyemfiú... ó, de mellélőttél :D de most tényleg, hogy jöttek ide a milliomosok?
Kerülöm a férfiakat... vannak barátaim. ne aggódj értem, pont amennyi kell :D
Férfiakat beállítani hibásnak? Még utalást sem tettem ilyesmire. Csúsztatásba menekülsz....
Az említett "kórkép" jeleit ismerem, engem többnyire annak mondanak.
...ja, igen: szükséges hozzá némi intelligencia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!