Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek idegesítő ha valaki akivel nem vagytok együtt minden nap megkérdezi hogy mizu?
Szia!
Most nálam is ez van. Igazából én nem tetszek a fiúnak, ő mindenkivel közvetlen.
Volt mikor kicsit nyomulósnak éreztem, ez igaz. Ettől függetlenül van, mikor jól esik, hogy ő legalábn rám ír.
Ha látod, hogy a lány tőmondatokban válaszol, próbál lerázni, akkor hagyd néhány napig. Utána rá írhatsz újra, de lehet ő is válaszol. :)
És van a másik véglet. A valóban idegesítő. Fuhh egyszer láttam élőben, hozzám sem szólt, csak bámult. Egy 8 korkülönbség van köztünk és ez még az én koromban sok. De az égért nem lehetett lerázni. Pedig ott nagyon drasztikus voltam. Nem akartam megbántani, de csak írt folyamatosan. (Itt egy rendkívül buta emberről beszélek, viszont emberileg nem volt vele semmi baj.)
Tehát, ha valamennyire reagál az üzeneteidre, élőben is találkoztok, akkor nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!