Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy lakásos prosti is elitasított, de én nem tudom, hogy mi baj van velem?
Figyelt kérdés
A szó klasszikus értelmében biztosan nem vagyok ápolatlan...
De a "rendes" nőknek sem kellek, de nem tudom mi baj van velem. Nem vagyok jóképű, sem izmos, de nem hiszem hogy egy qrvának ez gondot jelenthet. :/
2018. márc. 23. 13:52
31/34 anonim válasza:
Bar jo halal lehet ha halalra dugnak szuzessegelevszteskor :d
32/34 anonim válasza:
Szerintem túlélte, maximum férfivá érett és leszarja már a GYK-t, innentől egy igazi Wolverine, és simán levadássza a punogókat. Nem szorul már a mi tanácsainkra. :D
33/34 anonim válasza:
Túléltem, nem volt gond! :)
Viszont az előző accountomat törölték, mert egy válaszomban megneveztem az oldalt... Vagy nemtom.
(Próbáljatok rá privit írni és láthatjátok, hogy tényleg törölve lett)
34/34 anonim válasza:
Nem akart vállalni , valami miatt , lehet nem vagy a tipusa
Fiatal csaj kicsit hebrencs
Nincs ertelme tovább keresni , nyilvanvalò h nem akar töled semmit
Ha tovabb keresed zaklatásnak minösül
Nem ertem miert biztatjatok h keresse tovabb a csajt mikor az rázárja a mobilt , ignoralja stb
Mi kell még? Leöntse egy veder vizzel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!