Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy lakásos prosti is elitasított, de én nem tudom, hogy mi baj van velem?
A szó klasszikus értelmében biztosan nem vagyok ápolatlan...
De a "rendes" nőknek sem kellek, de nem tudom mi baj van velem. Nem vagyok jóképű, sem izmos, de nem hiszem hogy egy qrvának ez gondot jelenthet. :/
Mit mondott, miert nem vallal?
Amugy meg ha nem vagy szep, ismerkedj a sajat kategoriadban. Vannak khm.. maganyos csunya nok is a vilagon.
Érkezésem előtt közvetlenül felhívtam (meg előtte egy órával) és akkor még azt mondta, hogy oké.
Kinyította az ajtót, de a rácsot még nem. Amikor meglátott láthatóan zavarba jött és azt mondta, hogy "bocsi kell még egy kis idő" majd vissza ment. Csengettem egyszer kb. 8-10 perc múlva, de semmi.
A telót nem vette fel.
Lementem az utcára, 20 percig még vártam 1-2x próbáltam hívni, de sajnos eredménytelenül. Majd haza jöttem.
Még itthon is felhívtam nem rég, először felvette és köszönt, de amint meghallotta a hangom letette. És most kikapcsolta a telóját.
Hivatásosnál most először. Nőknél minden hétvégén, már 3 éve (23 vagyok és eleve későn kezdett érdekelni a szex)...
Nem hiszem, hogy ismert volna mert nincs sok lány ismerősöm, meg ez a lány csak 19 éves volt elvileg.
Bár annyira nem tudtam megnézni az arcát, mert arc nélkül hírdet, direkt olyanhoz mentem, mert nekem nagyon fontos a diszkréció és olyan kellett akinek szintén.
Viszont vannak pozitív értékelései...
1 vagy felismert
2 vagy nagyon fiatalnak tűntél
ha tényleg nem vagy ápolatlan akkor lehet a púpos szörnyeteg is akkor is szétrakja neked a lábát.
de ha az lett volna a gond h az előző vendég kicsit jobban nyomatta és megsérült a hüvelye méhszája akkor ezt elmondja és ad egy pásik időpontot ha nagyon hozzá akarsz menni
24N
6. Vitiligós vagyok, de az arcomon nem látszik.
Ahol foltjaim vannak ott mindenhol ruha fedett...
És amúgy sincs olyan sok.
Fiatalnabbnak nézek ki mint ami vagyok, de direkt növesztettem szakállat pl. És azért egy 19-20éves csajnak nem hiszem, hogy probléma a fiatalság.
Meg még az első beszélgetésünknél mindent megbeszéltünk, mondtam azt is hogy szűz vagyok és Ő vállal szüzesség elvételt alapban.
Majd lehet még ma megpróbálok elmenni egy másikhoz is, amíg van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!