Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy lakásos prosti is elitasított, de én nem tudom, hogy mi baj van velem?
A szó klasszikus értelmében biztosan nem vagyok ápolatlan...
De a "rendes" nőknek sem kellek, de nem tudom mi baj van velem. Nem vagyok jóképű, sem izmos, de nem hiszem hogy egy qrvának ez gondot jelenthet. :/
Köszi, majd írok, de lehet csak reggel. Még nem tudom. :)
És igen, fehér vagyok, kék szemű...
Ja pont mint én... 180/63 voltam hullasápadt bőrrel..
Vérvételkor mindig megijednek, hogy ott halok meg a széken :D
...de a sport jót tesz, ha rendszeresen csinálod. Nem hittem én sem, de segített önbizalmat építeni.
Az a baj hogy egy töketlen , idétlen ember vagy.
Ez meg is látszik rajtad, ahogy ideges vagy , ahogy szinte remegsz.
Az ideges, zavart embertől pedig FÉLNEK a csajok.
Nem lehet tudni hogy mire képesek, ha nagyon zavartak lesznek.
Szóval legyen már egy kis önbizalmad, ha máshogy nem megy igyál egy fél decit.
Csak ne látszódjon rajtad a szerencsétlenség.
Ha megérzi rajtad a pálinka bűzét akkor meg azért b...sz ki.
Próbáld csak ki, elmész józanul bulizni és szóbaállsz egykét emberrel akik rágóznak de megittak 1-2 sört/páleszt/fröccsöt.
Mint a legótvarabb csöves kannásborivó szar, olyan szaguk van.
Legjobb gátlásoldás ha egyszer megtapasztalod. Holnapra ez is elmúlik.
Na mi lett cimbó?
Átestél a szűzkeresztségen?😃
Remélem nem az történt, hogy őzbarna nagypapa frakkban, elefántcsontkeretes szemüvegben, kókadó rózsával nyomtad meg a kapucsengőt. Mikor a csajszi résnyire nyitotta az ajtót csipkés bugyiban és gömbmelltartóban... elkezdett szakadni a vér az orrodból a látványtól.
A vérveszteségtől, és a D-s cicikosár látványától összeestél mint egy maszületett reszkető őzgida. Talán be is szartál.
Szegény csaj teljesen pánikba esett, hogy ott múlsz ki a küszöbön, úgyhogy hívta is a gorilláját, akivel bepakoltak a lefingott rozsdás Opel Astra csomitartóba.
Mókás jelenet volt, tüllcsipkés muff és a szteroiddal tuningolt őstulok próbál betuszkolni a kocsiba egy vérben úszó ájult kiskamaszt, frakkban. Természetesen a 20 gurigád kikapták zsebből.
Kigurítottak a János kórház parkolójában és csikorgó kuplunggal csapattak tovább.
Most éppen az intenzíven ápolnak és csövek lógnak ki belőled, míg édesanyád Micimackós héliumos lufit hozott, csokikával és mandarinnal.
Kitartás cimbi, legközelebb bejutsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!