Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy lakásos prosti is elitasított, de én nem tudom, hogy mi baj van velem?
A szó klasszikus értelmében biztosan nem vagyok ápolatlan...
De a "rendes" nőknek sem kellek, de nem tudom mi baj van velem. Nem vagyok jóképű, sem izmos, de nem hiszem hogy egy qrvának ez gondot jelenthet. :/
Ne aggódj, ez teljesen átlagos, és viszonylag gyakori jelenség... főleg a kezdő, finnyás, válogatós kurv.knál.
Csomó ilyen beszámoló van, végtelen sokáig nyomott csengőkröl, és fel nem vett teleofonokról. Aztán le is töröltetik ezeket a beszámolókat. Nagy üzlet ez...
Csak agyatlan büdös k.. urvák, :D ne aggódj ezen. Nem többek egy biorobot húsmaszturbátornál. Facekontrollos rib...cok.
Azért a többségnek hidd el 15-20 ropi, elég indok, hogy vállaljon. Ha ki van írva náluk a szűztelenítés, akkor ne is mondd el a telöba. Elég ott...
Elmész, kifogsz normális rib..ókat, akik bevezetnek a tudományba, aztán felejtsd el a prostikat.
Ha már lesz elég önbizalmad, sokkal könnyebben fog menni a csajozás. Csak legyen stílusod és sportolj. Na meg egy életcél sem árt.
173 cm vagyok és 60 kg. Egy kicsit vékony. De Ő sokkal vékonyabb és kisebb volt nőben, mint én férfiban. 150 valahány cm és kb. 40 kg.
Mondjuk még az lehet, hogy drogosnak nézett, bár nemtom mi alapján mert sosem drogoztam... De a héten táppénzen vagyok, mert kezdtem rosszul érezni magam a sok munkától, meg migrénem volt. És amikor az orvosnál voltam, akkor megkérdezte tőlem a doktornő, hogy "szed valamilyen kábítószert?" Én meg csak mondtam, hogy "nem, miért?", de erre nem válaszolt...
Ez most jutott eszembe, hogy ez is egy lehetséges magyarázat.
Mindegy. Estére van időpontom, egy nagyon bevállalós lánynál, sok pozitív véleménnyel.
Talán Ő majd fogad normálisan.
Ja lehet kábósnak nézett.
Amúgy fehér vagy ugye? Mert romákat nem vállalnak sokan. Lehet kvantumfizikus is, ha cigány vagy, akkor ki fognak kosarazni páran.
Sportolsz valamit? Gondolom ilyen hullasápadt korónak nézel ki.
És kitartás cimbi. Estére már nem leszel szűz :)
Bírom a tenni akarást benned. Ne add fel, csak keményen add neki. Nem angyalkák ezek nyugi.
Ha már levetkezted a szüzességed, írhatnál pár sort milyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!