Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm-es átmérőtől beszélhetünk vastag péniszről?
Figyelt kérdés
5 cm felett?2018. márc. 21. 23:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne beszélgessünk vastagságokról. Arról inkább, mit csinálsz vele, illetve a péniszen kívül mivel, hogy a nő elégedetten keljen fel, de csak egy 20 perccel később, fáradtan az ágyból.
2/8 mantis religiosa válasza:
Puncija válogatja. Van akinek az jó, van akinek vastag, és van akinek kevés.
3/8 anonim válasza:
5 centi már minden nőnek jó vastag és élveznék csak az ijen szerszám ritka
Mivel az átlag 45-47 mm igy ezzel kell beérniük meg a 18 centis hosszal
Az ez alattiak meg kicsik
Fiatal csajok többsége beéri kicsivel is
4/8 anonim válasza:
#3: neked a 18cm alatti már kicsi? Nem vagy semmi
6/8 anonim válasza:
Nekem 5 centi vastag. És nem panaszkodok, de nem olyan jó. Nemnagyon lehet csak úgy egymásnak esni a konyhában vagy a kocsiban. Elég sok előjáték kell hogy a barátnőmnek ne fájjon az elején. Szóval azt hiszem ő is azon a véleményen van most, mint én. Hogy picit vékonyabb jobb lenne. Persze ha már bemelegedtünk nincs gond vele, csak hiányzik az a bárhol bármikor egymásnak esünk dolog.
8/8 anonim válasza:
Na meg a sok szakértő. Egyik sem látott még pinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!