Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként honnan tudhatom, hogy szűk vagyok-e, vagy tág?
Figyelt kérdés
Szoktam sokat masztizni,de nem szoktam ujjazni magam,meg semmit nem dugok fel és nem is akarok,úgyhogy ez az opció kilőve, ezt majd egy férfi megoldja.
Viszont érdekelne,hogy vajon szűk vagyok-e?
Ezt miből lehet látni?
Eléggé elhúzódott a dolog, 28 éves vagyok,de még nem passzoltam úgy senkivel,ezért nem szexeltem még,de nyitott voltam rá, na de nem is ez a lényeg,hanem hogy szűk vagyok-e vagy tág.
Ebben tud valaki valami tanácsot adni?
Köszi nagyon
2018. márc. 19. 18:10
11/11 Noren1989 válasza:
Nem, nem a maradás a kérdés. Ezek alaptulajdonságok. Javítani lehet rajta tornával, meg persze rendszeres szexszel. Utóbbi a pasik kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!