Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a pasinak jó volt e a szex?

Figyelt kérdés
Mik a jelei annak ha egy srác meg volt velem elégedve?
2018. febr. 26. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyot spriccel a végén, az például annak a jele, hogy nagyon felizgult közben. Nem a sperma mennyiségére gondolok, mert annak inkább ahhoz van köze, hogy mikor szexelt vagy maszturbált utoljára, hanem hogy mekkora erővel, milyen messzire lő, amikor bekövetkezik nála az orgazmus.
2018. febr. 26. 07:31
 2/8 A kérdező kommentje:
huhh hát azt sajnos nem tudom
2018. febr. 26. 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Egy pasinak a rossz szex is jó szex. De ha nem láttad rajta az elégedettséget a végén, illetve nem mondta, akkor valsz. nem volt annyira elégedett. Rajtam legalábbis mindig látszik illetve mondom.

De lehet, hogy csak egy gátlásos pasit fogtál ki, vagy egy bunkót.

Hát ezért hülyeség vadidegennel lefeküdni a szerelmed helyett.

2018. febr. 26. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában az hogy megint le akar qrni.
2018. febr. 26. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, csatlakozom az elsőhöz. Egy rossz/középszerű szexnél, vagy sok masztinál csak épphogy lecsorog a rúdon, de egy igazán élvezetes szexnél a végén méterekre elhord a pisztoly, csoda, hogy a plafon nem olyan.
2018. febr. 26. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Hát leginkább ha finoman megkérdezed tőle.

Amúgy pedig ha rendszeresen akar téged, utalásokat tesz arra, hogy jó volt, akkor jó volt.

2018. febr. 26. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kb olyan lehet, hogy elfáradt, de te is mozogtál rengeteget és egy ideig nem akar szexelni, mert kielégült. Mondjuk ha egy napig, az kb jó teljesítmény tőled.
2018. febr. 26. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mekkorát spriccelsz attól van, hogy mennyire áll fel mikor megtörténik. Nekem nincs egyenes arányban azzal, hogy mennyire élvezem azzal, hogy mennyire nagyot lő. Illetve a mennyiség szintén növeli az eruptációt. Nagyobb nyomásnál messzebre megy, ez fizika. Ez adott idő alatt távozó folyadék mennyiségétől és a csőmérettől függ. Ha jobban befeszül szűkebb lesz.

Szerintem a rossz szex annyi, hogy igazából semmi se történik, csak tényleg reszelés. Nem igazán hiszek a rossz szexben két normális ember között. Illetve vadidegeneknél lehet, de ezért nem látom annak értelmét. A lányok részéről sem értem, hogy ha nincs orgazmusa, akkor már az rossz szex? Mi lehet rossz abban, hogy érzed a másik közelségét, közben csókolóztok, összefonódik a testetek, stb? Nekem is volt már olyan, hogy nem mentem el szex közben és nem mondom rá azt, hogy rossz volt. A teljes érzelem nélküliség lehet rossz.

Rajtam szerintem semmi nem látszik, bár ha keményen megizzadtam, akkor az biztos azt jelenti, hogy jó volt, mert ha menet közben nem élvezném a dolgot annyira, akkor nem is lennék hajlandó megizzadni keményen.

2018. febr. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!