Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 110-120 kg -os nő tehát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 110-120 kg -os nő tehát nem duci hanem dagadtról van szó.. Többi lent? ..

Figyelt kérdés
Milyen a szex egy ilyen dagadt nőnek ha pl a másik félnek 16-17 cm es a nemi szerve . Attól hogy dagadt ugyan úgy élvezi? Vagy esetleg az ilyen hölgyeknek ez kevés?
2018. márc. 16. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Az ilyenek örülnek, ha bármilyet kapnak...
2018. márc. 16. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

90 kg vagyok, de nekem a 14 is elég :D

Nem is értem igazán a kérdésed

Miért ne lenne neki az elég/élvezetes?

2018. márc. 16. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

hát ja nehéz hozzáférni meg szerintem a hüvely izmaik sem lehetnek valami jó állapotban.

az megtágul egy kicsit izgalom hatására és úgy is marad,nem hinném hogy tudná mozgatni,vagy szorítani annyira el lehet satnyulva egy ilyen ember izom erő-állóképessége.

2018. márc. 16. 23:50
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ugyanúgy élvezi mint más! Nem vagyunk egyformák. Van aki a kisebbel is beéri és van aki inkább a nagyobb méreteket szereti. Kedves 4# te egy barom vagy!!!! Akkor ilyen elven egy 110-120 kgos pasinak meg nem áll fel mert nála sincs erő!?!?! Neki is elsatnyultak az izmok!?!?
2018. márc. 17. 01:19
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
Nekik már mindegy, mert ott hajtassz rajta pi nát, ahol csak akarsz :D
2018. márc. 18. 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
100kilo vagyok és nem volt rám panasz,pasit találok nem is akármilyet.Az értelmesebbnek nem a csilivili plázapitcsa kell,hanem akivel el tud beszélgetni és jól is érzi magát.És a puncim üzeni,jól érzi magát,és bőven elég a 15centi is.
2018. márc. 18. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!