Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Picit duci lett de nekem tetszik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit duci lett de nekem tetszik?

Figyelt kérdés

Hello,

A barátnőmmel amikor megismerkedtem 55-60 kg volt, szép formás.

Az elmúlt időben felszedett némi pluszt de rá jöttem, hogy ez nekem tetszik.

Na ebből adódik a gond, nem engedi, hogy simogassam, markoljam vagy csak egyszerűen meztelenül lássam.

Próbál fogyni, de valamiért nem megy neki, pedig tényleg oda figyel a kajára, mozog. Alapból széles a csípő csontja, válla és most nagyon elszomorodott.

Most 67kg. Mit tegyek, hogy engedjen?

Dicsérem, kívánom de hogy mutassam még jobban, hogy nincs baj ezzel?

2018. febr. 28. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok kis apró megerősítés szóban, tettekben, utalásokban...
2018. febr. 28. 12:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Sok mindent próbáltam, de azt mondja elfogult vagyok, és nézzek már rá, egyszerűen tanácstalan vagyok. Ezt játszunk már jó ideje
2018. febr. 28. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 kiló + az nem túl sok... Ha eleve vékony volt, akkor még jót is tesz.

Mit is tegyél? Tedd meg, ne kérdezd hogy megteheted-e.

2018. febr. 28. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
CSAK FIGYELJ ÉS TANULJ!!!!!!!!!!!!!!!Az a baj hogy te meggyőzni akarod és ez sosem fog menni,mert nem neked kell meggyőzni.Sok ember azt hiszi valakinek ha 76x elmondod valójában ugyan azt csak másként,attól majd másként dőnt. Hát nem. Ezzel csak azt éred el hogy még jobban elzárkózik,ellenséges lesz. Vitatkoztok!!! Eddig így viselkedett,igaz? Példa:Eredményes volt amit eddig csináltál? Úgy gondolod ha eddig nem volt eredményes,ha ugyan azt csinálod változni fog valami? Ha a halálba dicsérgeted attól úgy gondolod hogy jobb lesz? Mert eddig működött mi? Látod,nem meggyőzni akarlak,hanem kérdezek,és tudod igazam van.Most tedd félre az összes eddigi rossz tanácsot amit eddig kaptál,és próbáld ki ezt. Először is azt tudnod kell ha valakit megsikerül győznöd valamiről,az később kételkedni fog benne,hogy jól döntött e!! A döntést önmagáénak kell érezze,mert az ember magának nem hazudik,így nem kell győzködni sem. Ha azt kérdeznéd tőle: Úgy érzed nem kívánlak? Úgy érzed nem vonz az alakod? Úgy érzed nem talállak szépnek? Úgy érzed nem szeretlek? És már megy is a másik kérdés. Ilyenkor már is szemben állíthatod magaddal,és önmagával!!! Ha én híznék annyit mint te,már nem is kívánnál? Nem is szeretnél? Kérdés,kérdés,kérdés!!!!! Ahogy felteszed a kérdést ő ha nem is mondja,de magának megválaszolja legbelül.Vagy is nem te győzöd meg ,hanem ő saját magát.A válaszok benne vannak,csak jól kell kérdezni.Ő magát kell ráébreszteni az igazságra. Persze ettől lehet dicsérni,de ne a halálba,mert az visszájára fog fordulni. Úgy kell kérdezni,hogy azt a választ érd el vele amit mondani akarsz neki,és ő maga belátja igazad van. SZÍVESEN!!!!! EZ MŰKÖDNI FOG,ÉS ÚGY HÍVJÁK HOGY MARKETING!!!!!!!!!!!!!!!
2018. febr. 28. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy kérdezni hogy szinte igennel,vagy nemmel válaszoljon csak!!! Úgy érzed nem szeretlek,nem kívánlak? Tudni fogod a pár opcióból mit fog válaszolni.Ám vigyázz ha nem azt válaszolja amit szeretnél,arra a válaszra is legyen kérdésed? Erre készülj fel. Ha pl. azt mondja nem. Kérdezz vissza. Tényleg? Miből gondolod,vagy érzed hogy nem kívánlak? Minden válasza a következő kérdésed alapja. És így szépen haladsz befelé(mint mikor hántolod a hagyma héjját rétegenként,és elmondja a problémáit,azt mitől fél,mitől szorong. És már megy is a kérdés,Ha leadnád azt a pár kilót szerinted jobban szeretnélek? ITT JÖHET 1 CSAVAR!!!! Mi lenne ha letudnád adni azt a pár kilót? Meg engednéd hogy segítsek,ha ennyire zavar téged? Szerinted hogy oldjuk meg? A LÉNYEG ITT MÁR NEM AZON GONDOLKOZIK HOGY HÁNY KILÓ,MERT A KÉRDÉSSEL EZT A GONDOLATOT KI TOLTAD A FEJÉBŐL,AZZAL HOGY A MEGOLDÁSON GONDOLKOZIK!!!! (((( A probléma a barátod )))) Mert minden problémára megoldás is van!! Arra nincs csak megoldás ha nem mond semmit,és bezárkózik!!! Ezt kifogás kezelésnek hívják!!!
2018. febr. 28. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra ügyelj,nem minden válasz az aminek beállítja!!! Úgy érzed nem kívánlak? Igen úgy? Tényleg? Ha másodszor is ugyan azt válaszolja csak akkor kell foglalkozni a dologgal,de többnyire nem az. Másodjára ha rákérdezel többnyire azt mondja hogy nem. Az ember végletekig képes ugyan azt mondani ,mert fél,szorong. Ha 1 kérdésben elakadsz,lépj vissza az előző válaszára és kérdezz másként.
2018. febr. 28. 14:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon jó válaszokat kaptam.

Tudjátok már próbálkoztam ezzel a kérdezzünk dologgal, de teljesem elutasító, és ellenszenves, ha felhozom.

Egyszerűen beledepizett abba a +10/12 kilóba. Próbáltam, hogy edzünk együtt, vásároltunk olyan ruhát amiben ő jól érzi magát és olyat is amiben szerintem néz ki jól.

Sajnos ő most a zsákruhákat preferálja.

Igyekszem a kedvében járni, folyton mutatom, éreztetem, mondom hogy kívánom és tetszik, de elutasít.

2018. febr. 28. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy testkép zavara van.Nézz utána ez hogy orvosolható.Az is lehet hogy ezt ő maga szeretné megoldani.A zsák jurát azért preferálja,mert szégyenli ahogy kinéz,annyira zavarja őt.Többek közt talán ezért is nem engedi hogy hozzáért.
2018. febr. 28. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az "akarom" szót sokszor használd, ha a testére utalsz.

Meg egyszerűen jelentsd, ki, hogy az a segg , meg a cici a tiéd.

És nincs lámpa lekapcsolás.

Hidd el előbb utóbb elfogadja és fesztelen lesz.

2018. febr. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!