Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik a nagyon duci nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a nagyon duci nőket kedvelik, nektek mi bennük az izgató?

Figyelt kérdés
Akik a 90-100 kg feletti, duci nőkre izgulnak, azok miért szeretik őket jobban, mint a vékonyabb nőket?
2018. márc. 15. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Valami fétis vagy hasonló miatt...

Nekem az arcuk és felső testük jön be,de az is inkább max. 70-ig...de ha ducibb,de aranyos,akkor lehet kompromisszum.A picit ducibb lányok arca bájosabb,szerintem.

2018. márc. 16. 00:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem jobban tetszenek a teltebb nők.

A kövér, igénytelen, ápolatlan nem, sőt felbosszant.

2018. márc. 16. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A duciságuk! Sokkal jobb velük együtt lenni, mint a csont soványakkal.
2018. márc. 16. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Az gondolom meg sem fordult a fejedben,hogy szeretik őket,tudod van egy ilyen szó hogy "szerelem".
2018. márc. 16. 07:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem olyan nyeszlett cicababák, és egy másik nővel szemben is jobban meg tudják védeni magukat, elég csak ráülniük és azt összetörik XD
2018. márc. 16. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szép nagy hurkás vagy kerek dagadó pocak. 💜
2018. márc. 16. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem úgy van, hogy csak a kiló számít, sőt! Inkább úgy hogy a kiló nem számít! Amíg nem próbáltam, nem tudtam, hogy nincs a testükben semmi taszító, legalábbis az ésszerű határokig. A mell is színtiszta zsírszövet, és milyen finom belemarkolni...

A húsosabb lányok általában nyitottak a szexben, odaadók, vállalkozó kedvűek.

Az első osztály mindenütt párnázott, vonaton repülőn, hajón, ne feledd!

2018. márc. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!