Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci vagy kövér lány, szőrös puncival. Ez a kombináció létezik még manapság?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 12:48
1/34 anonim válasza:
Má a szőrös puncinak önmagában is lehetne örülni, ha lenne...
2/34 anonim válasza:
Igen, mert a kövér csajok nem férnek hozzá a puncijukhoz... :)
3/34 anonim válasza:
Sajnos nem, a duci nem vonzó a szőrös taszító.
Nekem legalábbis.
F/41
4/34 anonim válasza:
Duci vagy kövér lány mindig volt, mindig lesz. Ami pedig a szőrös puncit illeti, ha meghagyja a szőrt, akkor szőrös lesz neki. Tádámmm!
5/34 anonim válasza:
Miért ne létezne? :)
Duci vagyok, bár szeretnék 15-20 kg-t leadni.
A szőr pedig folyamatosan nő :D leszedni pedig nincs mindig kedvem, mert utána viszket, érzékeny...
6/34 anonim válasza:
Akkor, kedves #5, te vagy a kérdezőnek való :D
7/34 anonim válasza:
Haverom járt Koreában. Ott a lányok ,már nagy pénzt fizetnek szőrátültetésere. Ott az a trendi.
8/34 anonim válasza:
Kedves #6, nem biztos hogy a kérdező nekem való :P
#5 voltam :D
9/34 A kérdező kommentje:
Hát nem, mert azóta se válaszoltál :D
2018. márc. 22. 22:31
10/34 anonim válasza:
Nekem is kellene egy ilyen kombináció;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!