Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A szokásos ömlengős kérdés/bizonytalanság, vagyis ha nincs ehez kedved akkor ne olvasd el. Akik pedig maradtak: 20 éves csávesz vagyok és az istenért sem találok magamnak nőt bakker. Oké volt már egy pár barátnőm ezt aláírom, de most valahogy semmi nem jön össze. Pedig elvileg intelligens és helyes vagyok (lol). És ezt nem én mondom hanem mások. De akkor mégis mi az isten van? Kellő önbizalommal éa határozottsággal is rendelkezem (asszem, talán, mindegy) szóval elvileg ezzel se kéne hogy gond legyen. De akkor hol a hiba? Még néha vicces is vagyok. Szóval ja. Félreértés ne essék: nem megerősítést vagy kegyes hazugságra vágyom. Igazi véleményt szeretnék. Ha akad még bármi kérdés azt megírhatom privátban hátha úgy jobban átlátjátok. Köszi a válaszokat.

20/F(avágó)

2018. márc. 16. 10:40
 1/2 anonim ***** válasza:
ismerős! :D nekem is hasonló nem tudom hol lehet a hiba 19/l
2018. márc. 16. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert NŐT akarsz. Anatómiai ételemben vett nőt. Nem partnert, nem társat, nem barátot, hanem olyan valakit, aki csillapítja a vágyaid ösztökéjét. Magyarul; dugni akarsz.

Nincs ezzel baj, de be kell látni, hogy a csajok emellett valami másra IS vágynak. Fel kell nőni a feladathoz, széppé kell tudni tenni a ő életét, hogy aztán ő is széppé tudja tenni a tiédet.

2018. márc. 17. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!