Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy emiatt nem akarok még szexelni?
Kiskoromban anyukám többször rajtakapott, hogy maszturbálok (persze akkor még nem tudtam mi ez, óvodás meg alsós voltam), és nagyon leszidott miatta. Sőt tiltotta, és ha észrevette hogy csináltam, nagyon leszidott. Fogalmam se volt mi ez, és hogy miért rossz, csak azt tudtam, hogy nem szabadna csinálnom, annak ellenére, hogy jó. Egészen 16-17 éves koromig "tiltottam" magamat is, viszont volt mikor már nagyon kívántam, akkor titokban csináltam, mikor senki nem volt otthon. De utána lelkiismeret furdalásom volt. Aztán kezdtem rájönni, hogy ez egy tök természetes dolog, ahogy olvastam a neten róla egyre többet, meg barátnőktől is hallottam. Most 21 éves vagyok, és talán egy éve sikerült eljutni oda, hogy nem szégyellem magamat, ha csinálom. Viszont barátom még nem volt, és nem is érzem, hogy hiányozna a szex. Mármint ha olvasok vagy látok videót róla, akkor beindulok, meg masztizni szoktam, de még nem szexeltem. Tudom, hogy biztosra ezt nem tudhatjátok, csak arra lennék kíváncsi, lehet összefüggés a kettő között? Ha igen, érdemes lenne szakemberhez fordulnom?
Köszönöm
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!