Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért élvezik jobban az anált, mint a hagyományos szexet?
A melegek csókolóznak is, és egymás kezét is fogják, akkor azt sem csinálod? Innentől kezdve belátható, hogy ez az érvelés nem állja meg a helyét.
Feneke mindenkinek van. És az, hogy mi homo, az attól függ, hogy kivel és nem attól, hogy miként csinálod. Ha a nőnek tetszik, a férfinak tetszik, akkor teljesen heteró dolog, ha ők análoznak.
És nem mindenki évezi jobban. És nem is kell, hogy mindenki évezze jobban. De ettől még van, aki jobban élvezi.
A kérdésben meg hatalmas kognitív torzítások vannak: "legalábbis", "én így hallottam", "a többség". Ezekkel a kifejezésekkel saját magad előtt torzítod el a valóságot és ezáltal nem tudsz tisztán látni egy helyzetet. Valójában nem végeztél statisztikailag elfogadható vélemény kutatás jobban szereti-e és ők nem válaszoltak. Néhány embertől hallottad és érdekel, hogy van-e mögött bármi, ami valóságos. De már magadnak is úgy fogalmazod meg, mintha valóban tömegek kedvenc dolga lenne ez. Ezzel csapod be saját magadat első sorban.
Az análszexről részletesebben itt írtam: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!