Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyik pénisz a jobb nektek minden szempontból, a körülmetélt, vagy a "hagyományos"?
Nem néztem bele az ősszes férfi gatyájába
De egyre gyakoribb a letapadásos probléma és csak 30% csináltatja meg a többi nem foglalkozik vele vagy csak cikinek tartja.
Páromon kívűl eddig 1 metélttel találkoztam aki a szexpartnerem volt még annó.
Párom e.ü okokból csináltatta meg
A másik pasi meg azért mert könnyebb tisztán tartani.
De így belehondolva inkább a Metélt.
24N
Az amerikaiaknál mások a szokások,ők még megmaradtak azon a szinten,hogy csak a metélt farok lehet egészséges..
Nekem személy szerint nem jön be látványra a metélt.De,persze nem is kizáró ok.
Nagyon régen tényleg volt értelme a metélésnek.Fontos volt,mert nem voltak ennyire higiénikusak az emberek,bement a piszok,homok a fityma alá,illetve még a legyek is bepetéztek,de szerencsére már közel sem olyanok az életkörülmények,hogy metélni kelljen emiatt bárkit is.
Én biztos,hogy sem divatból,sem szokás miatt nem csonkítatnám meg a fiamat.
Egyedül a szűkületnél jöhet szóba,de az sem lenne olyan elterjedt,ha a szülők jobban odafigyelnének a gyerekeikre,felvilágosítanák őket,de minimum lehetne tőlük kérdezni akár ilyen témával kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!