Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért élvezik jobban az anált, mint a hagyományos szexet?
Fizikailag teljesen más. Erre szokták mondani leegyszerűsítve, hogy szűkebb sokkal. Ez azért így nem teljesen igaz, mert a bejáratnál valóban jóval szűkebb, de belül már nem feltétlenül. Viszont más szempontból is más: kevésbé nedves, sikamlós, vagy például belül a felülete puhább, simább, mint a hüvelynek. Szóval röviden összefoglalva egészen más élmény, máshol és máshogyan ingerli a péniszt.
De legalább ennyire számít a tudat is. Izgató nagyon, ha egy lány vágyik rá, ott is magában szeretné érezni a farkamat. Még úgy is, hogy az anál azért macerásabb jóval, hiszen előtte ki kell mosnia magát hozzá, meg a behatolás pillanata is általában kellemetlen egy kicsit. Félreértés ne essék, ha látom, hogy egyáltalán nem élvezi a dolgot, akkor nem szoktam erőltetni. De jólesik nagyon, ha bevállalja időnként.
mert szűkebb a lyuk jobban szorítja a farkukat mint a punci
21 század új pinája a segglyuk
24N
3as szóval ezzel azt akarod mondani hogy az a lány aki nem szereti az anális közösülést az nem is kívánhatja maximálisan a pasiját???
Ennyierővel meglehet fordítani. a pasi akkor kívánja maximálisan a nőjét ha engedi h a csja seggberakja.. jaah vagy az már nem mert buzzancsos? kérdem én ha az számotokra homis hogy Ti legyetek a befogadók az miért nem homis hogy úgy akartok közösűlni ahogy a melegek szoktam??
Nem, hogy jobban, egyáltalán nem szeretem. Ha a párom igényli, megteszem, de magamtól fel sem hoznám a témát.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!