Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én szeretném kipróbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szeretném kipróbálni a 3-ast, de a barátom nem akarja. Hogy győzzem meg? 22L

Figyelt kérdés

Barátommal beszélgettünk a fantáziáinkról, és mondtam hogy engem régen izgat még valakit bevonni, először egy másik srácot szerettem volna, mondtam bárki lehet, de nem akart osztozkodni, amit meg is tudok érteni, de aztán mondtam hogy akkor legyen egy lány, akit ő választ, de még úgyse érdekli a dolog. Mondtam ha megcsinálja utána bármit megteszek neki, de ez is hidegen hagyta.

Nem fogom megcsalni, és tiszteletben tartom az akaratát, de csak szeretném meggyőzni hogy próbáljuk ki. Valami hasznos ötlet? Mivel vegyem rá?

2018. márc. 14. 23:50
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

Oràkulum természetesen ezek mellett heti szinten új csajt keres...

Node, Kérdező: sehogy. Nem kell győzködni. A bdsm példa jó volt a fentebbi hozzàszólàsok közt, de én inkàbb az anàlt tenném be helyette. Tegyük fel, h moràlisan neked nem fér bele, és undorítónak is tartod. A pasid erőltetné...mit tennél?

2018. márc. 15. 07:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy dolog nem tiszta a kérdésben.

Azt mondod, “tiszteletben tartom az akaratát”, de rá akarod venni, hogy tegye meg. Az én szótáramban ez pont azt jelenti, hogy nem tartod tiszteletben. De mindegy, ez részletkérdés.

Az előttem szólók nagyon jó példákat mondtak (bdsm,anál). Annyival tudom kiegészíteni, hogy próbáld megbeszélni vele a dolgot. Lehet azért nem akarja, mert szimplán nem izgatja vagy ellenkezik a moráljaival, ez esetben nem tehetsz sokat. De lehet a háttérben valami teljesen más is, amit meg lehetne oldani. A barátnőm soikáig nem engedte, hogy orált adjak neki, mert az exe nem szerette csinálni és bebeszélte neki, hogy odalenn milyen undorító és senki sem akarna önszántából csinálni neki. Ez a beszélgetésünk után derült ki. Természetesen semmi probléma nincs vele, csak elhitte a hülyeséget, mert annyit hallotta. Most már nincs problémánk vele. Nála is lehet hasonló előzmény, ami gátolja.

A kommunikáció fontos egy kapcsolatban, beszéljétek meg a dolgot.

2018. márc. 15. 09:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Irigylem a csávódat. Ez az a lehetőség, a nagy lehetőség amit elpazarol. Talán attól fél h utána a 2f 1l felállást fogod követelni.
2018. márc. 15. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Én csak úgy egyeztem bele annak idején... volt egy párom, aki szintén ezt akarta, én meg nem. Mondjuk én morális okok miatt, ugyanis én a szexben szeretem a maximális figyelmet törődést adni a páromnak. Na már most, ha két csaj van, nyilván 2 felé oszlik a figyelmem. És ez nagyon nem jó, mert ha én szeretek valakit, akkor számomra csak ő van, és senki más. Szóval mondtam, ha ennyire szeretné, legyen szervezzen be valakit, azt csinálnak amit csak akarnak, engem nem zavar, viszont én nem vagyok hajlandó ahhoz a másik nőhöz egy ujjal sem hozzá érni, és ő sem érhet énhozzám.

Szerintem előbb tudd meg, h ő miért nem akarja, majd, ha ez megvan akkor próbáljatok valami féle egyeszségre jutni.

2018. ápr. 30. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Csimold 2 másikkal a hármast. Ja nem akarod megcsalni? Mondd meg neki, hogy te akkor is kipróbálod. Ha előre elmondod, az már nem megcsalás.
2018. okt. 16. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Legyen egy lány, akit ő választ?

Abba szerintem a lánynak is volna beleszólása...

2018. okt. 16. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Érdekes. Ha valahogy megtudnád, hogy a környezetetekben ki az a lány, aki a legjobban bejön neki (bár lehet tényleg csak téged imád és másra rá sem néz, ami egyébként főnyeremény lehet) és próbáld meg azt a lányt beszervezni. nyilván ez leírva sem egyszerű, nemhogy gyakorlatba átültetve.

Én mondjuk nem idegenkednék a 2 lánnyal egyszerre dologtól, bár biztosan bennem lenne, hogy nem tudnám mindkettőt teljesen kielégíteni.

2018. nov. 28. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Csináld 2 másikkal a hármast. Ja nem akarod megcsalni? Mondd meg neki, hogy te akkor is kipróbálod. Ha előre elmondod, az már nem megcsalás.
2018. nov. 29. 13:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha elmondod előre, az nem megcsalás?

Tehát ha előre értesíted az elszenvedő félt arról, mi történik, akkor nincs probléma a dologgal?

Ezek szerint ha azt mondom, megrongálom a kocsidat meg összefestem, akkor az nem vandalizmus, mert tudtál róla? A logikád szerint totál rendben van a dolog, hiszen előre elmondtam, mit fogok csinálni. Vagy ha elveszek a pénzedből? Tudtál a dologról, nem? Akkor az nem is lopás, hisz nem a hátad mögött csináltam!

Ennél nagyobb marhaságot még életemben nem olvastam. A megcsalás nem attól megcsalás, hogy a partnered nem tudja.. Az a hazugság. Ha elmondod, akkor nem hazudsz neki, de attól még megcsalod. A megcsalásban nem csak azon van hangsúly, hogy a háta mögött teszed. Az érzelmek is ott vannak. Ha mással is akarsz szexelni, akkor a partnered vagy nem elég jó, vagy nem elégít ki, vagy a kapcsolatotok nem elég jó, vagy nem tudtok őszinték lenni egymással, vagy mással egyszerűen jobb, mint a partnereddel. Olyan nincs, hogy egy normál kapcsolatban ezek közül bármelyik ne sértené azt, akit megcsalnak. Ez a “ha tud róla, az nem megcsalás” egy béna kifogás ami egy komplex, érzelmeket és bizalmat nagyban érintő dolgot próbál valami triviálisként beállítani.

2018. dec. 2. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Akars másik lánnyal és ne férfival. Nekem is
2022. máj. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!