Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivitelezhetô az önszopás, és meleg vagyok ha szeretném kipróbálni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 15:20
3/9 anonim válasza:
Nyilván kivitelezhető,mert elég valósnak tűnik az a 4000000 önszopásos videó,ami fenn van neten.
Szerintem te nem meleg vagy,csak szűz,akit még csak le se szoptak.
4/9 anonim válasza:
Fokozatosan erőltesd a hajlítást és előbb utóbb el fogod érni.
5/9 anonim válasza:
Hogy részedről kivitelezhető vagy sem, azt inkább te tudnád megmondani nekünk, de ettől még nem vagy meleg, ha kipróbálod.
6/9 anonim válasza:
Kivitelezhető, de nem mindenki számára. Csak a kellően hajlékony testűek képesek felvenni a szükséges pózt és ráadásul ebben az esetben az intim méret hossza is számít. A hajlékonyság a fontosabb tényező. Akik szeretnék az önszopást kipróbálni, azoknak rendszerint néhány centin múlik, hogy be tudják-e ügyeskedni a szájukba, vagy sem.
8/9 anonim válasza:
meg lehet csinálni de elég fárasztó
9/9 anonim válasza:
Én is megtudtam csinálni magamnak régen,de ma már nem megy. 19 éven keresztül nem is próbáltam meg. De pár napja megint kedvet kaptam hozzá. De sajnos elég merev vagyok és nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!