Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok de szeretnem kiprobalni egy fiuval akkor nem vagyok hetero? Eddig csak bnoim voltak
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 11:46
2/18 anonim válasza:
Ha tényleg kipróbálnád: akkor már tényleg nem :).
3/18 Drazicc válasza:
Szerintem ez az akkor dőlne el ha kipróbálnád. Úgy értem más fantáziálgatni ilyenről, és más átélni. Lehet h ha arra kerülne a sor undorodva visszalépnél. De ha pl megteszed és megtetszik akkor sajnos baj van...
5/18 anonim válasza:
Dehogy nem, az vagy méghozzá pont úgy mint azok a kislányok akik egyszer kiróbnák lányokkal de mégis heterók!
Ez a fiúkra is vonatkozik mert egyenjogúság van.
9/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, a fiúk érdekelnek, nem vonzódok a lányokhoz, de kipróbálnám, milyen lehet lánnyal csinálni.
Nekem erre azt mondták, úgy hívják, hogy "kíváncsi bi".
10/18 anonim válasza:
5-ös vagyok, pont ezekről beszéltem mint a 9-es versenyző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!