Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero vagyok de szeretnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok de szeretnem kiprobalni egy fiuval akkor nem vagyok hetero? Eddig csak bnoim voltak

Figyelt kérdés

2018. márc. 12. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tehát akkor mègse hetero. Kíváncsi biszex!
2018. márc. 13. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:

#10 Nálad aztán vannak problémák :D

De örülök neki, hogy legalább GYK-n ki tudod élni magad. Azért vicces lenne, ha kiderülne, hogy valaki nálad idősebbet kislányozol.

2018. márc. 13. 12:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen valóban nálam vannak csak problémák mert szeretnék rávilágítani egy kis kettősmércére ami ebben a témában a nők felé mozdúl.

Amúgy én 42 vagyok lehet te is a fiam lehetnél ha nem szégyelnélek...

2018. márc. 13. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Először lekislányoz, aztán a "fia" lehetnék.

Ne aggódj, nem szégyellnél kevésbé, mint én téged.

Amúgy lehet, csak elírtad, de a szégyell két L.

2018. márc. 13. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja, meg a mozdul is rövid u. Az lemaradt róla.

Szerintem majd akkor próbálj meg bármire is humorosan rávilágítani, ha normálisan le is tudod írni, és megtanulod, mi a humor, mert sajnos mellé lőttél. Vagy szimplán tapló akartál lenni, nem tudom. :)

2018. márc. 13. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát köszönöm a helyesírási felvilágosítást, te nyílván nem szoktál soha mellégépelni illetve tévedni!

Amúgy viszont még így is eljutott a kicsi fejletlen félbúza agyadig a mondanivalóm aminek nagyon örülök.

De mivel ennyire képben vagy a helyesírásból látszik hogy még iskolás kislány vagy.

Majd ha megéltél annyi évet mint én akkor kiváncsi lennék mennyire leszel precíz tévedhetetlen...

2018. márc. 13. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:

'Amúgy lehet, csak elírtad,' Látom az olvasás viszont nem az erősséged. Vagy a szövegértés? Ki tudja.

Igen, iskolás vagyok - pszichológiát tanulok. Ezért írtam, hogy nálad is vannak ám bajok, pusztán a válaszaid miatt, és mert elég figyelemhiányosnak tűntél. :)

Ha megéltem annyi évet, nagyon remélem, hogy nem a gyakorikerdesek.hu-n fogok majd lógni, megpróbálni rávilágítani az élet nagy igazságtalanságaira, mégozzá úgy, hogy fogalmam sincs, miről beszélek.

És utána még vissza is jössz mutogatni, hogy na, ilyenekről beszéltem. Őszintén remélem, hogy nem leszek ilyen bölcs és sikeres, mint te. Ezt az örömöt meghagyom neked. :)

2018. márc. 13. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Csupán annyival zárnám a beszélgetésünket amit már biztosan hallottál már ha nem akkor most írom, miszerint egy idő után a pszichológusok azonosúlnak a betegeikkel..

Remélem tudod mit értek ez alatt.

Ja, és hát nem tudtam hogy a gyakori korhatárhoz kötött

De látom az írásom lényegére még te sem jöttél rá amit a kérdezőnek válaszoltam , tehát ajánlom hogy figyelj jobban az órákon.

2018. márc. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!