Update shake-et szeretnem kiprobalni. Szerintetek Joo?
szia!
Csokisat próbáltam és az almás-fahéjasat. A csokis enyhén fahéjas, egyenesen isteni! :) Almás-fahéjas van most, nem rossz, nekem kicsit édes, így legközelebb újra csokisat veszek :) Szoktam edzés után fehérjeport is inni (biotech power protein). Az előttem lévők hülyeséget írnak, ez nem az a fehérje por, más a célja. Aki tudja miről szól az update, az érti mit írok. Én elsősorban a magas rosttartalma miatt iszom vacsora helyett. Nem tudok egy adagot meginni. Tehát 7 helyett nekem 14 adag :) 2 evőkanál por, 2 deci laktózmentes tej, 4-5 jégkocka és turmixgép. Csodás krémes habos lesz ugye a tej miatt. Imádom :)
Tudom, hogy régi a kérdés, de úgy gondoltam, válaszolok mégis (így 2 év elteltével).
Én az Update Low Carb csokis shaket fogyasztom reggel, valamint este.
A csomagoláson megjelölt 40 gramm helyett egy fél kanálnyi port rakok 300 ml tej mellé (tehát kb. 10 ml por), így a 6 adagra elég shake jóval tovább elegendő, mint pár nap.:)
Nem is próbáltam még 40 grammot beletenni, fél kanállal is elegendő ahhoz, hogy jó íze legyen és ne éhezzek a délelőtt, valamint az este folyamán.:)
Mellette minden nap sportolok 1,5 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!