Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretném kipróbálni a 3-ast, de a barátom nem akarja. Hogy győzzem meg? 22L
Barátommal beszélgettünk a fantáziáinkról, és mondtam hogy engem régen izgat még valakit bevonni, először egy másik srácot szerettem volna, mondtam bárki lehet, de nem akart osztozkodni, amit meg is tudok érteni, de aztán mondtam hogy akkor legyen egy lány, akit ő választ, de még úgyse érdekli a dolog. Mondtam ha megcsinálja utána bármit megteszek neki, de ez is hidegen hagyta.
Nem fogom megcsalni, és tiszteletben tartom az akaratát, de csak szeretném meggyőzni hogy próbáljuk ki. Valami hasznos ötlet? Mivel vegyem rá?
emlékszem az ilyesmire:)
mindig bezártam az ajtót és eldugtam a kulcsot,mert amint a nő meglátta,hogy a másik az új nő puniját sokkal szenvedélyesebben nyalom mint az övét,vagy mint az éhező úgy csókolom már jött is a csapkodás,meg a-akkor látom,hogy felesleges vagyok-szövegek.
hidd el,a 3asnak mindig szakítás a vége,csak idő kérdése,de 1 éven belül.
persze ha ez a célod az is oké nekem.
Nem tudom, hogy van-e valami olyan dolog ami nálad tabu az ágyban, nem is rám tartozik. A játék kedvéért tételezzük fel, hogy idegenkedsz a BDSM-től, taszít a dolog, egyáltalán nem hoz lázba, sőt úgy gondolod, hogy nem csak nem adna semmi plusz a kapcsolatotokba hanem elvenne belőle sokat. Most pedig próbáld beleélni magad, hogy olyan BDSM fétisű barátod van aki minden áron meg akar győzni arról, hogy kikötözhessen és elverjen, meg gyertyát csöpögtethessen a hátadra és hasonlók amit csak el tudsz képzelni. Neked hogy jönne le ez? Nekem úgy, hogy a fétise jóval fontosabb mint én és félnék is attól, hogy ha velem nem élheti ki akkor majd mással fogja. Innen pedig következik a gyanú, bizalmatlanság, a féltékenykedés ami egyenes út a tönkrement kapcsolathoz.
De, hogy tanácsot is adjak ha már a szövegelésemet végigolvastad. Először is ültesd le és beszéld meg vele, mond el neki, hogy miért akarod, miért izgat ez, stb. Aztán ha nem jött be próbálj felajánlani dolgokat, konkrétan, az ugyanis olyan tág és megfoghatatlan, hogy bármit megtehet veled. Esetleg tudd meg, hogy mi az ő fétise, csináljátok meg és akkor már hátha jobban hajlik a te kívánságod felé. Ha pedig még ekkor sem akkor vagy kapitulálsz és feladod vagy a a tiltott fegyverekhez nyúlsz hiszti, érzelmi zsarolás, stb. (bár egy igazi nő ezekhez sose nyúlna). Valamint megpróbálkozhatsz akkor azzal a felvetéssel, hogy ha már másik embert nem akkor legalább egy játékszert vegyetek be harmadiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!