Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi volt a legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi volt a legnagyobb korkülönbség? Felfelé és lefelé is érdekel. Ti és a partner mennyi volt?

Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 21:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
47%
Olvasni is gusztustalan, hat eleg olcson adjatok magatok:D szerintem a fele kamu...fiuk irjak
2018. márc. 14. 22:14
 32/37 anonim ***** válasza:
Aztan vigyazzatok nehogy megtepjen a sok negyvenes asszony:) es hasonlo minosegu hazassagot/kapcsit kivanok nektek 40-50 korul:):):)
2018. márc. 14. 22:19
 33/37 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul gondolom de így 36eveskent azt gondoltam hogy érettebb nővel lehet jobban, mert a fiatalabbak csak finoman szólva anyagi érdekből kezdenek érett ffival.
2018. márc. 15. 14:56
 34/37 anonim ***** válasza:
18%
Van azért aki szerelemből. Az én párom 52 éves én most 27. 8 éve vagyunk együtt :) Imádjuk egymást és teljes összhangban élünk. Igaz,hogy nagyon sok támogatást kaptam kapok tőle. Segített a diploma megszerzésben a tanulásban. Küzdöttem hogy ne legyek kevesebb mint ő. Bár ő ezt Sosem éreztette. Nekem volt fontos hogy így érezzem hogy nem vagyok semmilyen téren kevesebb. Kb. 20% al keresek kevesebbet mint ő. Közös minden terhünk. Sosem használtuk ki egymást. Támogattuk a másikat ki miben tud/tudott. Feltjuk egymást stb. Megküzdöttunk a környezetünkben élők itelkezeseivel,de nem engedtük el egymást mert erosebbek voltak és azok most is az egymás iránti érzéseink. Szóval van azért ilyen is :)
2018. márc. 16. 21:00
 35/37 anonim ***** válasza:
Hat van az a penz amiert oreg ember elkel... erre azt mondjak :))
2018. márc. 17. 05:19
 36/37 anonim ***** válasza:

Nálam fiatalabb pasival sosem voltam.

10 év korkülönbség nálam alap, mert férfit akarok aki helyrerak, és nem kisfiút.

A maximum korkülönbség 22 év volt.

24 N

2018. márc. 24. 12:02
 37/37 anonim ***** válasza:
2018. márc. 26. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!