Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt a legnagyobb korkülönbség? Felfelé és lefelé is érdekel. Ti és a partner mennyi volt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 21:39
11/37 anonim válasza:
Csak nalam fiatalabb pasim volt meg ...
-10 ev ala nem megyek ennyi fer bele
12/37 anonim válasza:
+17/-14 év,21 évesen 38 éves férfi,35 évesen 21 éves srác.
13/37 anonim válasza:
21 év (17 voltam, ő 38, 3 évig együtt voltunk)
Egyalkalmas is volt, neki pontosan nem tudom a korát, de saccra kb 30-35 év volt köztünk, 21 éves voltam, és igen jó pasi volt.
Nálam fiatalabb partnerem nem volt soha.
lány vagyok.
14/37 anonim válasza:
#13: Elrettentő a viselkedésed.
15/37 anonim válasza:
Lefelé : A fiú 16, én 23.
Felfelé: Ő 24, én 20.
24/L
16/37 anonim válasza:
13-as hozzaszolokat sosem ertettem.ezek milyen emberek?17 eves lany meg nem no! Lefekszik egy 38 eves pasival?! Az ilyenek hol talaljak meg egymast?
17/37 anonim válasza:
Szinte bárhol. Igaz én mar 18 éves vagyok. De 17 evesen az egyik pasival edzoteremben jöttünk össze néhány alkalommal, ő 42 éves. Volt egy másik vele Sziget feszten ő 38. Vele csak egyszeri alkalom volt ott. Akivel most vagyok ő 44 éves. Nyáron egy auto expon voltam hostess. Ott jöttünk össze.
18/37 anonim válasza:
17 évesen hugom osztalytarsanak apjaval voltam együtt. 43 éves. Hugomat vittem táncra ő meg a lányát. Mindig beszélgettünk míg vártunk rájuk. Beleszerettem. Én mondtam ki,hogy ne fogja vissza magát ha kíván mert én vele akarom elveszíteni a szüzessegem. Hetekig nemet mondott. Majd nem birta tovabb és belement. A tánc órák alatt rendszeresn szexelunk kint a kocsijaban heti több alkalommal. Erre vágytam és ez igy vele jó.
19/37 anonim válasza:
Akkor te csak vele csináltad?? Veled egykorú srácok nem érdekelnek?
20/37 anonim válasza:
De érdekelnek. Mikor betöltöttem a 18at akkor a szulinapomon voltam egyutt egy 19 eves fiúval és azota még egy 20 evessel parszor. De egyikukkel sem volt olyan jó. Igy maradt az autoban a lopott órák. Vagy amikor épp hol tudunk egyutt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!