Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt a legnagyobb korkülönbség? Felfelé és lefelé is érdekel. Ti és a partner mennyi volt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 21:39
21/37 A kérdező kommentje:
Ahogy látom inkább a fiatal nők érett ffi felállás a sűrűbb.
Fordított verzió?
2018. márc. 14. 17:13
22/37 anonim válasza:
Szerintem jóval gyakoribb az,hogy fiatal csajokat kivannak meg ferfiak. Azért ott szűk punci feszes cickok stb. izgatóbb. Nekem az idősebb nő fiatal ferfi felallas az olyan anyuci kisfia ami eszembe jut rola :D persze ez mondjuk ilyrn plusz 10 év különbségnel felfele gondolom. Mégis mit eszik pl. egy 20 éves egy 40 vagy idősebb nőn? :) ott az szerintem a fiatal sracokra nezve nagyobb a defekt mintha 40es ferfiak 18 éves lányokkal vannak együtt. Én 18 éves lanykent felnezek a pasira akivel vagyok imádom őt és ő meg persze elvezi ezt. A felesege puncija utan az enyem sokkal szűkebb neki és velem lehet barmit ( pl.popsiba csinalni,lenyelem szivesen a spermait ha számba élvez, szeretem csinalni neki,kb. mindent élvezek vele es nyitott vagyok sokmindenre.) a felesége meg sokmindentol elzárkózik. Plusz az én testem sportos vékony (160/45kg) izgatobbnak talal mint a már kissé molett 40 feletti feleségét. Szoval a fiatal lany idős pasi abszolút érthető szerintem.
23/37 anonim válasza:
Előző vagyok: szexre értek mindent. A kapcsolat az más. Ott neveltetes szocializacios elemek és minden hatás kovetkezteben siman megértheti egymás barmelyik felállás. Akar melyikuk is az idősebb.
24/37 anonim válasza:
Nálunk Én 21 lány. A Férfiak akikkel szexkapcsolatot tartok fenn jelenleg egy 37 és egy 48 és 52 éves Férfiak.16 évesen is már az idősebbek vonzottak. Mackós testalkatúak szőrös mellkas főleg :D Nem volt 30 év alatti pasim még. A legidősebb egyalkalmas 57 évessel volt 19 évesen. A 37 évessel maradnék nyilvános monogám párkapcsolatban ha majd lehet. De mindenképp az idősebb pasik a nyerők nálam is.
25/37 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel. Nálam is ez van,hogy duci kényelmes nem túl aktív feleségem mellett szerettem volna egy extra vékony nagyobb mellű 18 evessel szexelni. Szexpartner keresőn válogatni lehet. Gyönyörű szexi fiatal vékony, szűk punciju feszes testű csajok közt. Akik elég nyitottak. Más azért egy ilyen csaj fejét ranyomni a peniszre és úgy tövig bele keményen. Tele élvezni a száját és minden lyukát. Mióta megengedtem magamnak,hogy felvegyem a kapcsolatot egy ilyen lannyal azóta függő lettem. Leirhatatlan a különbség egy szűk 18 éves punci és egy 40+ os közt. De heti több 18-20 éves lányt találok akik nem küldenek el a p*csaba hanem elvezik,hogy idősebb ferfival vannak. 47/F
26/37 anonim válasza:
Hihetetlen,mennyi kis ribi van. Rossz olvasni...
27/37 anonim válasza:
:) csak élvezzük az életet
17L
Szex 62 évessel egyalkalmas. Be kellett jutnom valahova. Így sikerült,hogy felajanlottam leszopom de aztán annyira élveztem,felizgultam ,hogy kértem tegye be a farkát a puncimba is. és kivantam hogy a melleimet nyalogassa. Volt néhány 40-55 év közti férfival még hogy megkívántuk egymást.
Rendszeresen most 43 éves. Legfiatalabb fiu 16 éves volt.
28/37 anonim válasza:
Sziget belépőkért barátnőmmel két ötven körüli férfival szexeltunk 18 évesen. És még élveztük is :D Szarok rá ribinek tartanak vagy nem :D Élveztem az egész szitut :D
29/37 anonim válasza:
:D akkor nem vagyok egyedül :D Én 19 éves lány az 56 éves főbérlőmmel rendezem így a számlákat amíg itt vagyok gyakorlaton Bp. nyári szünetig. és izgató az egész és még jól is esik. Két barátja is beesik néha. 50-60 koztiek. De simán bevállaltam őket is. Elég jól szituáltak nem szar pasik. Így van jó helyen lakás ingyen :) és még ki is vagyok elégítve :) Játszom a gondolattal,hogy veluk kellene kiprobalnom a többes szexet. Azt hiszem nem mondanék nekik nemet. Ugyhogy én is azt mondom élvezzük :D
30/37 anonim válasza:
Én is egy idősebb férfiert vagyok oda. Ő 47 éves én 17. Alig várom hogy 18 legyek. Addig csak csókolózás simogatás van vele. Ő kinyal néha és kiveri a melleimre. Azt mondta 18. születésnapomon elveszi a szüzességem. Megkaphatom punciba is a farkát. Izgalmas így. Van még pár nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!