Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Help! Megcsaltam a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Megcsaltam a barátomat, de megbántam. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Szóval két hete már, hogy megtörtént. Azóta találkoztunk, de féltem neki elmondani. Tudom, hogy kidobna emiatt és ezt nem akarom. Ráadásul egy csapattársa volt... nem akartam megtenni, csak hülyeségből találkoztam vele, de aztán meghívott pár italra és elfajultak a dolgok. Kicsit elvesztettem az irányítást. Nem akarom eldobni az egész kapcsolatot emiatt az egy hülye este miatt!! Szeretem! Meg különben is 19 vagyok... ilyenkor még belefér, hogy "tévelyeg" az ember egy kicsit nem?

De azóta bűntudatom van és szinte megcsókolni sem tudom... mert eszembe van, hogy mit szólna ha elmondanám az igazat.

Plusz félek, hogy elszólja magát a srác és elhenceg.

2018. márc. 13. 18:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha tőled tudja meg.
2018. márc. 13. 18:11
 12/32 anonim ***** válasza:
16%

Én büntetlen vagyok, uh mondhatom: riby, riby, riby

De amugy meg mit izélsz itt? 19 vagy, ugyse a mostani pasid lesz a férjed. Kb még 30 pasit elfogyasztasz addig...

Mondd el neki, és keress egy ujabb balekot.

2018. márc. 13. 18:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”

E téren teljesen az vagyok. Akkor hozzávághatok pár terméskövet?

2018. márc. 13. 18:13
 14/32 A kérdező kommentje:

Ja bocs. Elfelejtettem, hogy ide csak aggszűz lúzerek írnak, akiknek a nemi élete kimerül a markuk patetikus gyűrésében.

Így könnyű "ártatlan" maradni.

2018. márc. 13. 18:17
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

Szóval ha valaki nem csalja a párját akkor már aggszűz lúzer akinek nincs nemi élete? :D

Te ilyenkor mit érzel? Tudsz egyáltalán gondolkodni? Vagy fáj, hogy le lettél cseszve és vissza kellett böfögni valamit? :D

2018. márc. 13. 18:19
 16/32 anonim ***** válasza:
90%
#14: Meg ribik is írnak. Te vagy rá az élő példa, mivel kiírtad ezt a kérdést. :)
2018. márc. 13. 18:19
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Kritikan alulinak erzem, hogy beszoljon nekunk egy ribi.
2018. márc. 13. 18:20
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves nö vagyok, több ffit láttam már kicsikém, mint te, de egyiket sem csaltam meg.
2018. márc. 13. 18:23
 19/32 anonim válasza:
100%
Ha megerôsítést vártál arra, hogy ez semmiség mert fiatal vagy, akkor rossz helyen jársz... Sôt, alapból rossz a gondolkodásod. Hiába szûz agglegényezel...
2018. márc. 13. 18:24
 20/32 1112 ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, ebből a helyzetből én mit tennék. Mondd el, tüntesd el a bűntudatot legalább. Így már megcsókolni úgy se fogod tudni. És akkor legközelebb ne kövesd el ezt a hibát, légy óvatos, türtőztesd magad mindenképp, ha a következő párkapcsolatod alatt is felkínálkozik egy ilyen lehetőség. Ne tedd meg, ha mással vagy kapcsolatban, és vélhetőleg megbánnád.
2018. márc. 13. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!