Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Help! Megcsaltam a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Megcsaltam a barátomat, de megbántam. Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Szóval két hete már, hogy megtörtént. Azóta találkoztunk, de féltem neki elmondani. Tudom, hogy kidobna emiatt és ezt nem akarom. Ráadásul egy csapattársa volt... nem akartam megtenni, csak hülyeségből találkoztam vele, de aztán meghívott pár italra és elfajultak a dolgok. Kicsit elvesztettem az irányítást. Nem akarom eldobni az egész kapcsolatot emiatt az egy hülye este miatt!! Szeretem! Meg különben is 19 vagyok... ilyenkor még belefér, hogy "tévelyeg" az ember egy kicsit nem?

De azóta bűntudatom van és szinte megcsókolni sem tudom... mert eszembe van, hogy mit szólna ha elmondanám az igazat.

Plusz félek, hogy elszólja magát a srác és elhenceg.

2018. márc. 13. 18:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
99%
El fogja szolni magat a srac, ebben biztos vagyok.
2018. márc. 13. 18:01
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy belefér! Ha gondolod segítek egy kis bűntudat törlő digidugival!
2018. márc. 13. 18:01
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Nem fér bele egy kis "tévelygés" sem ha kalcsolatban vagy. Ha már megtetted akkor legyen gerinced és mondd el neki.

Undorító vagy....

2018. márc. 13. 18:05
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
*kapcsolatban
2018. márc. 13. 18:05
 5/32 anonim ***** válasza:
99%

Sajnos erre a tipikus választ tudom mondani - még azelőtt kellett volna több eszed legyen, hogy megcsaltad.

Szerintem még jobban jársz, ha te mondod el, az ilyen nem marad sokáig titokban, és más szájából rosszabb hallani. A legjobb, amit tehetsz, hogy őszinte leszel vele és reméled a legjobbakat.

Mellesleg nem. Ha már ennyi idősen tévelyegsz, ilyen rövid kapcsolat után (gondolom egy pár évnél nem voltatok többet együtt), akkor mi lesz később, amikor már esetleg laposabb a nemi életetek, meg elmúlik a rózsaszín köd? Tudod, hogy mondják, aki egyszer megcsinálta, megcsinálja újra (még ha most nem is gondolod).

2018. márc. 13. 18:06
 6/32 anonim ***** válasza:
9%
Hármas: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
2018. márc. 13. 18:06
 7/32 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted :)
2018. márc. 13. 18:08
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"Meg különben is 19 vagyok... ilyenkor még belefér, hogy "tévelyeg" az ember egy kicsit nem?"

Nem, de tisztán látszik, felelősséget hárítani remekül tudsz.

9/32 anonim ***** válasza:
86%
#6 Hagyd ezt a bullshitet!
 10/32 anonim ***** válasza:
13%
„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”
2018. márc. 13. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!