Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat párszor, most valaki kiakar tálalni neki?
Figyelt kérdés
16 éves koromban jöttem össze az első szerelmemmel. 18 éves koromig együtt voltunk. Utána nem sokkal lett egy barátom is akivel fél évig voltam csak,mert közben megcsaltam egy másik nővel. Majdnem 20 voltam amikor megint lett barátom,immáron 3 éve együtt vagyunk,de már megcsaltam sajnos. Nagyon,kimondhatatlanul szeretem a barátomat és az ő elvesztését nem is tudom hogyan dolgoznám fel. Senkivel nem volt még ilyen kapcsolatom,mellette sokat változtam is..jó irànyba,sokat tanultam tőle,sok mindent köszönhetek neki. De ez nem csak sima barátsàg ami köztünk van. Nem egyszerű ragaszkodás. Én komolyan SZERETEM őt. Mégsem tudok hűséges maradni hozzá. Nem tudom miért,de sok férfit,nőt vonzónak találok,találtam. Ha barátnőm volt akkor egy férfi hiányzott az életemből. De sosem csak a testi érinkezés. Érzelmekre, egy férfi lelki közelségére ugyan úgy vágytam,azt akartam,hogy szeressen az illető. De ha barátom volt akkor meg egy nő hiányzott. Egyetlen egyszer történt csak az,hogy akivel megcsaltam az első barátomat, abba a lányba szerelmes is voltam. De nem volt viszonozva a dolog. A mostani barátom nem tud a múltamról,mert nagyon szégyellem,mindig cipelni fogom magammal ezt a "terhet". Nem tudja,hogy biszexuális vagyok. De már rákérdezett párszor egy egy szituáció során,ami számomra kellemetlen volt,féltem a lebukástól. Nem akarom,hogy ő is meginogjon,mindig aggódjon. Biszexuálissal még sosem voltam. Csak hetero férfival és lesbikus nővel. Így mindenkinek zavaró volt,hogy biszexuális vagyok. A barátom nehezen emésztené ezt meg. Ismerem már annyira és tudom,hogy probléma lenne, én lennék a problémája. Nem tudok mit csinálni. Mert néha másra is szükségem van. Valamilyen formában. És úgy fest,hogy most egy másik férfival csaltam meg a barátomat. Ezzel a sráccal már régebb óta beszélgetek,találkozgatok. Tudja,hogy van kapcsolatom,mindig tudta. Szerelmet vallot,de elutasítottam,lehet nem megfelelően,mert ezt személyesen mondta el,de durván lekoptattam és megakartam vele a kapcsolatot szakítani. Gyávaságból,mert féltem,hogy lebukok. Szeretem azt a férfit is,de nem vagyok szerelmes és nem olyan vele semmilyen téren sem,mint a barátommal. Azonban ez a srác talán bosszúból, elakarja mondani a páromnak,hogy mitcsináltam a háta mögött. Szerinte nem veszíthetek, csak másoknak okoztam fájdalmat, mindenkinek tojtam az érzéseire évek óta és őt is figyelmen kívűl hagyom. De ő így is szeret engem, és ha sosem leszünk együtt akkor is kitálal,mert megérdemlem. Nagyon félek,hogy tényleg elárul. Tudja a címemet, a telefon számomat, facebookon is simán megtalálja a páromat. De személyesen akar lebuktatni. Mit mondjak ennek a srácnak,hogy tartsa a száját??? Nem akarom elveszíteni a barátomat! De megváltozni sem tudok. :(2017. dec. 9. 15:26
1/7 anonim 

válasza:

Onzo vagy, aki csak a sajat vagyait tartja szem elott es az sem erdekel, ha mast megbantasz. Azt hiszed, hogy csak te elsz ilyen vagyakkal? Azert vagyunk emberek, hogy megtanuljuk kordaban tartani a sokszor orult vagyainkat. De ne aggodj, az elettol mindent szepen visszakapsz majd.
2/7 anonim 

válasza:

Válald fel a barátod elött amit tettél,legyél vele őszinte. Bármi is lesz a következménye!
Vállald a tetteidérd a felelősséged,és könnyebb lesz neked is.
4/7 anonim 

válasza:

Nem tudod feladni az orrba-szájba kú***t mindenkivel de azért kapcsolat is kell. Most meg parázol, hogy megbuksz a szarságaiddal és kirántják alólad az önző kis rendszered. Hát megérdemled.
6/7 anonim 

válasza:

Ha megcsaltad vallald a kovetkezményeit. Ennyi
7/7 anonim 

válasza:

Nagyon gyorsan beszélj a barátoddal! Mondj el neki mindent! Lehet, hogy elveszted, de még mindig jobb, ha tőled tudja meg az igazat, és nem egy harmadik személytől. Ha szakít veled, fogadd méltósággal, és keress olyan társat magadnak, aki olyannak fogad el, amilyen vagy. De ne sumákolj, rögtön az elején önts tiszta vizet a pohárba, mielőtt mindketten lelkileg sérültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!