Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éve boldog kapcsolatban élek!?
Figyelt kérdés
16 évesen megismertem a jelenlegi párom, és azota is vele vagyok. Sohase csaltam meg eddig a párom, de most ugy érzem ha lenne rá alkalom megtenném. Aki már csalta meg a párját, annak milyen érzés volt a párja szemébe nézni megcsalás után? 40ffi2018. márc. 12. 09:52
11/12 anonim válasza:
Nálam az a legundoritóbb, ha kimaradok belőle.
12/12 anonim válasza:
Mivel uncsi lett ugyanaz a test, most kellene egy rakás új dolgot bevinni a kapcsolatba. Ilyen vibrátor, olyan játékszer, amolyan kikötözés. Mindegy mi, csak tökre eltérjen az eddigiektől. Új helyszín is feldobhatja a dolgot. Kezdj el neki udvarolni. Persze jobb, ha mondod neki, hogy fel akarod dobni a mindennapokat, nehogy félreértse a hirtelen változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!