Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 24 éve boldog kapcsolatban élek!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éve boldog kapcsolatban élek!?

Figyelt kérdés
16 évesen megismertem a jelenlegi párom, és azota is vele vagyok. Sohase csaltam meg eddig a párom, de most ugy érzem ha lenne rá alkalom megtenném. Aki már csalta meg a párját, annak milyen érzés volt a párja szemébe nézni megcsalás után? 40ffi
2018. márc. 12. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Sz*r ember vagy azert b*zdmeg. Csak gratulalni tudok. Büszke vagy magadra?
2018. márc. 12. 10:10
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha eddig kibírtad kár lenne már erkölcsi mélyrepülésbe kezdeni ennyi idő után.

Én a helyedben nagyon büszke lennék arra hogy egy valódi kapcsolatban hűséges tudtam maradni a többséggel ellentétben. Egy már kihalófélben levő faj utolsó képviselőjeként halnék inkább meg mintsem hogy egy legyen a sokból akik nem bírtak őszinték lenni.

Ennél még az is jobb ha bevesztek valakit harmadiknak vagy negyediknek, lehet a párodnak is tetszene.

2018. márc. 12. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Kérdésedre válaszolva, nem, nem élsz boldog kapcsolatban.
2018. márc. 12. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen megértelek, 24 évig mindig ugyanazt a pi.át dugni. Meg gondolom azért 24 év után,már nagyon megszoktátok egymást,ismeritek már elég jól magatokat,gondolom már sex is csak hébe-hóba van. Szóval megértelek,esetleg kipróbálhatnátok a swinger klubbot,vagy valamivel feldobni a dolgot.
2018. márc. 12. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
De ha tényleg úgy érzed,hogy nem vagy boldog,másra vágysz,mert hiányzik valami, akkor még nem késő változtatni, fiatal vagy még. Csak ennyi idő után, sajnos nem szokott sikerülni, legalábbis kevés embernek sikerül, hogy a kapcsolat után igazán talpra álljon,mert már megszoktad,és nem is akarsz változtatni,ezenkivül,csak egymásra támaszkodás van,szóval ha nem lenne melletted elveszve érezznéd magad. De ez mind csak önbizalom kérdése,meg, hogy mennyire vagy talpraesett. De szerintem ha nagyon nem müködik,meg nem érzed jól magad,nem vagy boldog,valahogy mindenképpen megéri változtatni.
2018. márc. 12. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
# 1 Majd ha leélsz valaki mellett 24 évet akkor b*zdmegoljál. Te hány éves kapcsolatot tudsz felmutatni? Gondolom semmit,de megszólni a másikat az megy ugye? Nemvéletlen a válaszod 0%-ban hasznos.Én jómagam nem pártolom a megvsalást ennekás módja is van. Nyitott kapcsolat pl.Ha szeretitek egymást talánegértené. Mivan ha ő is azt érzi amit te. 24 évet csak nem akar eldobni ő sem.
2018. márc. 12. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmi extra, ugyanaz, mintha csak gyógymasszázsról jönnék. De ha vadásznék, és úgy mennék haza, hogy nemrég lelőttem volna egy nemes nagyvadat, akkor tutira nagyon bűnős pofát vágnék.
2018. márc. 12. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

ha van egy kis gerinc benned akkor elöbb elválsz mielött más punciba rakod a farkad.

ne alázd meg a párod.

neked se esne jól ha utólag derülne ki hogy más fszon pörög a kedvesed.

a friss hús a kaland nem ér annyit hogy megalázd azt akivel 24 éve vagy együtt.

de szokták is mondani hogy nem az első leszakított rózsánál kell rózsabokrot ültettni.

tipikus az az eset amikor túl hamar kötelezted el magad nem éltél nem ismerkedtél. DE ez nem jelenti azt hogy neked lehet és jogod van félre k..rni .

saját lelkiismeretedre kell bízni ezeket és úy dönts kicsit képzeld bele magad a fordított esetbe ..

24N

2018. márc. 12. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó tanács amit nagyon fogad meg!!!

Soha de soha ne tedd meg!

Igaz a mondás, aki egyszer megteszi, szemrebbenés nélkül megteszi legközelebb is bárkivel!

Átszakad egy gát!

2018. márc. 12. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért is akarod megcsalni??Ha ilyesmin töröd a fejed akkor ott már baj van!Valami hiányzik a kapcsolatotokbòl.Kicsit fel kellene pezsdìteni valamivel.Ha meg már nem èrzel irànta semmit akkor tovább kell lèpni.

36/N

2018. márc. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!