Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy lányra?
Az a baj, bármeddigesek, hogyha a csaj mondjuk négy hónap együttlét után szól, hogy ő mégsem érzi úgy a dolgokat, szerinte nem illetek össze, nem sikerült szerelembe esnie, stb. Négy hónap elszúrt idő az életedből, ami soha nem jön vissza.
Nem ismerkedtem még 20 év feletti szűz lánnyal. Nem szüzeknél általában 6-8 randi/1 hónap szokott lenni. Egyszer vártam egy lányra kb 1,5 hónapot, de csak mert olyan nagyon élveztem a társaságát tényleg.
Amúgy az meg elég szomorú, ha olyan a nő, hogy nem szeret szexelni (=sok-sok hónapot várna).
"Az a baj, bármeddigesek, hogyha a csaj mondjuk négy hónap együttlét után szól, hogy ő mégsem érzi úgy a dolgokat, szerinte nem illetek össze, nem sikerült szerelembe esnie, stb. Négy hónap elszúrt idő az életedből, ami soha nem jön vissza."
Lehet így is értékelni, de akkor nem szex terén, hanem az egész párkapcsolat terén. A szex ebből egy dolog.
Semennyit.
Eleve röhej, hogy mi ez hogy én hónapokat várjak? :D
Full hülyének nézik a nők az ilyen palikat, szánalmas.
A nő meg a férfi is.
14:
"Full hülyének nézik a nők az ilyen palikat, szánalmas."
Én is ezt érzem. Őszintén mondom ezt, bántás vagy vicc szándéka nélkül.
Ismerek lányt, akivel akár házasságig (az legyen mondjuk 1,5 év), mert tudom, hogy neki ez fontos, és érne nekem annyot az a kapcsolat, a társasága, hogy várjak.
Más esetekben 1-2-3 hónapig. De legalább 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!